Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας: Τι προτρέπει τους επαγγελματίες εν όψει Πάσχα-Έμφαση στην τοπική γαστρονομία με στόχο τουρισμό 365 μέρες

Επιστροφή στην παράδοση, μέσα από αυθεντικές γεύσεις, με έμφαση στην τοπική γαστρονομία, με κεράσματα τοπικών προϊόντων ως καλωσόρισμα, προτείνει μεταξύ άλλων στους επαγγελματίες της Εστίασης Μεσσηνίας ο πρόεδρος του ΣΕΜ, Γιάννης Κολοβός, με στόχο την ικανοποίηση των επισκεπτών και τη βίωση αυθεντικών εμπειριών φιλοξενίας και γνωριμίας με τον τόπο μας. Εν όψει του Πάσχα και … Συνεχίστε να διαβάζετε το Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας: Τι προτρέπει τους επαγγελματίες εν όψει Πάσχα-Έμφαση στην τοπική γαστρονομία με στόχο τουρισμό 365 μέρες.