Επιστροφή στην παράδοση, μέσα από αυθεντικές γεύσεις, με έμφαση στην τοπική γαστρονομία, με κεράσματα τοπικών προϊόντων ως καλωσόρισμα, προτείνει μεταξύ άλλων στους επαγγελματίες της Εστίασης Μεσσηνίας ο πρόεδρος του ΣΕΜ, Γιάννης Κολοβός, με στόχο την ικανοποίηση των επισκεπτών και τη βίωση αυθεντικών εμπειριών φιλοξενίας και γνωριμίας με τον τόπο μας. Εν όψει του Πάσχα και … Συνεχίστε να διαβάζετε το Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας: Τι προτρέπει τους επαγγελματίες εν όψει Πάσχα-Έμφαση στην τοπική γαστρονομία με στόχο τουρισμό 365 μέρες.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί