Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες: Καλοκαίρι θύμιζε η σημερινή μέρα στην Πελοπόννησο
Σε υψηλά για την εποχή επίπεδα κυμάνθηκε η θερμοκρασία την Τρίτη 18 Μαΐου και σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr οι υψηλότερες μέγιστες θερμοκρασίες καταγράφηκαν στο Άργος (34,5 βαθμοί) και στο Κρανίδι Αργολίδας (34,1 βαθμοί).
Ακόμα και τώρα ώρα 20.30 η θερμοκρασία δεν λέει να πέσει: 26,1 στην Καλαμάτα, 29,3 °C στο Άργος, 28,8 Σκάλα Λακωνίας, 27,6 °C στην Ύδρα
Οι μέγιστες θερμοκρασίες για σήμερα στη Μεσσηνία: Στους 30,8°C στα Αρφαρά, στους 30°C στην Καλαμάτα και μάλιστα στις 17.30 απόγευμα, στους 27,1 στην Καρδαμύλη
Στο χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζονται οι μέγιστες θερμοκρασίες έως τις 15:40, όπως καταγράφηκαν από 415 μετεωρολογικούς σταθμούς.