
ΑΙΣΘΗΤΗ Η ΠΑΓΩΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΑΛΛΑ ΖΕΣΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ-ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΚΕΣ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΕΙΣ
Στους 0,3 βαθμούς Κελσίου κατρακύλησε η θερμοκρασία τη νύχτα στην Πολιανή, που μας έχει συνηθίσει σε ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες, ιδιαίτερα τη χειμερινή περίοδο, αν και μόλις 645 μέτρα υψόμετρο. Βεβαίως, αυτή την ώρα (13.30) η περιοχή έχει κάνει θερμοκρασιακό άλμα, με το θερμόμετρο να δείχνει 15,9 °C.
Οι ελάχιστες θερμοκρασίες σήμερα σύμφωνα με το stravon.gr
Ακολουθεί το Νιοχώρι Ταϋγετου όπου ο υδράργυρος κατά τη διάρκεια της νύχτας έπεσε στους 4,3°C, και το Καρυοβούνι Μάνης με 7,9 °C τη νύχτα, ενώ αυτή την ώρα η θερμοκρασία έχει φτάσει τους 16,6°C.
Στους 8,4 °C έπεσε η θερμοκρασία τη νύχτα στην Αλαγονία, ενώ αυτή την ώρα έχει ανέβει στους 13,7°C, σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Στο Κοπανάκι τη νύχτα ο υδράργυρος έπεσε στους 8,7 °C και μέχρι αυτή την ώρα, η θερμοκρασία έχει διπλασιαστεί δείχνοντας 19,1°C.
Τέλος στην Καλαμάτα, και συγκεκριμένα στη Δυτική Παραλία, ο υδράργυρος κατά τη διάρκεια της νύχτας έφτασε στους 10, 1°C, ενώ αυτή την ώρα η θερμοκρασία έχει ανέβει στους 19,3°C. Στην πόλη της Καλαμάτας τη νύχτα το θερμόμετρο έδειξε 13,8°C, και μέχρι αυτή την ώρα έχει ανέβει επτά βαθμούς δείχνοντας 20,8°C.
ΟΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ
χάρτες: meteo.gr
Μαίρη Περδικέα
