Messinia Live

Steak Night την Πέμπτη στο Bodega: Εκλεκτά κρέατα σε συνδυασμό με μεσσηνιακά κρασιά

Live cooking με κρέατα άριστης ποιότητας συνοδεία Μεσσηνιακών κρασιών

Ακόμα μια γαστρονομική βραδιά διοργανώνει το αγαπημένο Bodega στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας, την πρώτη για το φετινό καλοκαίρι. Την Πέμπτη 27 Ιουνίου, το βράδυ μετά  τις 20:30, το Bodega σε συνεργασία με μεσσήνιους οινοποιούς διοργανώνει βραδιά με εκλεκτά κρέατα, κοπές, αλλά και καπνιστά κρεατικά, που συνδυάζονται αριστοτεχνικά με μεσσηνιακά κρασιά από 4 οινοποιεία. Την τιμητική τους θα έχουν τα οινοποιεία Στασινόπουλος, Πατσούρος, Δερέσκου, και Παναγιωτόπουλος. Χοιρινά σκαλοπίνια ή αρνίσια παϊδάκια,rib-eye steak ή ταλιάτα από διάφραγμα μοσχαριού, χοιρινή μπριζόλα Τοmahawk, και κεμπάμπ, θα είναι στο μενού της βραδιάς, που θα περιλαμβάνει Live cooking σε μια open kitchen που έχει ετοιμάσει το Bodega.

Exit mobile version