Messinia Live

Steak Night στο Bodega: Aνάρπαστα τα καπνιστά κρεατικά-Κέρδισαν τις εντυπώσεις τα μεσσηνιακά κρασιά

Τσικνίστηκε η κεντρική πλατεία την Πέμπτη το βράδυ από τo Live Cooking στην Open Kitchen που πραγματοποίησε το καφέ-εστιατόριο Bodega. H “θεματική” βραδιά με επίκεντρο εκλεκτά κρέατα, που καπνίστηκαν και ψήθηκαν στις καυτές σχάρες, είχε μεγάλη ανταπόκριση από κόσμο που συνδύασε τη βόλτα του στο κέντρο της πόλης με βραδινό δείπνο στο Bodega. Η βραδιά συγκέντρωσε το ενδιαφέρον όλων όσοι ολοκλήρωσαν μια δύσκολη εργασιακή μέρα, που κατευθύνθηκαν στο Bodega και απόλαυσαν μια άκρως καλοκαιρινή βραδιά.  Το μενού  επιμελήθηκε ο chef Κωνσταντίνος Τσέλιος και το team του Bodega, ενώ και το άψογο σέρβις συνέβαλε καθοριστικά στην επιτυχία της βραδιάς. Χοιρινά σκαλοπίνια, αρνίσια παϊδάκια, rib-eye steak ή ταλιάτα από διάφραγμα μοσχαριού, χοιρινή μπριζόλα Τοmahawk, και κεμπάμπ, που συνοδεύτηκαν από ψητά λαχανικά, ήταν στις επιλογές της βραδιάς. Όλα τα πιάτα συνοδεύτηκαν από μεσσηνιακά κρασιά, που ταίριαξαν γευστικά άριστα με τα πιάτα, απογειώνοντας γαστρονομικά το αποτέλεσμα. Την τιμητική τους είχαν τα οινοποιεία Στασινόπουλος, Πατσούρος, Δερέσκου, και Παναγιωτόπουλος. Μενού και κρασιά κέρδισαν τις εντυπώσεις, ανεβάζοντας το κέφι και τη διάθεση. Το Bodega θα συνεχίσει τις καλοκαιρινές γαστρονομικές βραδιές, με θεματικά αφιερώματα στον μεσσηνιακό αμπελώνα και στην ανάδειξη των τοπικών μας προϊόντων.

Στιγμιότυπα από τη βραδιά

 

Την βραδιά τίμησαν και οι Μεσσήνιοι οινοποιοί Θεόδωρος Δερέσκος, Κωνσταντίνος Ψαρούλης και Παναγιώτης Πουλημένος.

 

Exit mobile version