Xρύσο βραβείο Αυθεντικής Ελληνικής Κουζίνας 2022 για τα εστιατόριά του σε Μαϊάμι και Καλαμάτα
Η συμμετοχή μου στο παγκόσμιο συνέδριο Γαστρονομίας μαζί με τεράστιες προσωπικότητες που συνεργάζονται με εταιρίες οπως η lyvie restaurants στις ΗΠΑ ,Nobu Matsuhisa και Λευτέρης Λάζαρου δείχνει ότι οι κόποι μας ανταμείβονται και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τις 2 ομάδες των εστιατορίων Miami και Ελλάδα αλλά ιδιαίτερα τους Giorgos Makridis και Giannis Shahu για τον αδαμάντινο χαρακτήρα και την ποιοτική καθημερινή τους δουλειά
Και όπως έλεγε και ένας παλιός μου καθηγητής : «και ο Μέγας Αλέξανδρος δεν θα είχε καταφέρει τίποτα χωρίς τους στρατηγούς του»
Ευχαριστώ πολύ όλους όσους έχουν δουλέψει και έχουν ιδρώσει μαζί μας since day one και για τα 2 εστιατόρια“, επισημαίνει ο ίδιος ο σεφ σε ανάρτησή του.