ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο Α.Σ. ΤΖΟΎΝΤΟ #ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ #ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Πολλά συγχαρητήρια στον αθλητή του συλλόγου μας Μάραντο Κωνσταντίνο για την κατάκτηση της 2ης θέσης και του αργυρού μεταλλίου στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Εφήβων-Νέων στην κατηγορία + 100 κιλών που έγινε στο δημοτικό στάδιο Τρίπολης το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2025.
Δυστυχώς οι ιώσεις και ένας τραυματισμός δεν επέτρεψαν την συμμετοχή της ομάδας μας στις άλλες κατηγορίες.
Ηταν μια όμορφη διοργάνωση από την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο, σε συνεργασία με τους συλλόγους τζούντο Dojo Club Tripoli και τον Δήμο Τρίπολης όπου γίνεται μια προσπάθεια ανάδειξης του αθλήματός μας στις πόλεις της Πελοποννήσου.
Αναμένουμε και πρέπει να στηρίζουμε και άλλες τέτοιες διοργανώσεις για να ανεβάσουμε το άθλημα μας εκεί που του αξίζει! Πολλά συγχαρητήρια σε όλους!!!
