Nutri-Score ευκαιρία ή απειλή για τα ελληνικά προϊόντα;
Nutri-Score ευκαιρία ή απειλή για τα ελληνικά προϊόντα; Στο πλαίσιο της στρατηγικής «Farm to Fork», που δημοσιεύθηκε στις 20 Μαΐου 2020, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προτείνει δράσεις με σκοπό να παροτρύνει τους καταναλωτές να στραφούν σε πιο υγιεινές επιλογές διατροφής. Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής περιλαμβάνεται και η καθιέρωση της υποχρεωτικής διατροφικής επισήμανσης στο μπροστινό μέρος … Συνεχίστε να διαβάζετε το Nutri-Score ευκαιρία ή απειλή για τα ελληνικά προϊόντα;.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί