Το πρωτότυπο κάλεσμα που κάνει ο Ανδρέας Ζαγάκος για την Τσικνοπέμπτη! Θα βάλει φωτιά στα κάρβουνα να γίνουμε κουδούνια… Το κρασί...
Ο κόσμος των εκλεκτών γεύσεων συνόδεψε τον chef Πολ Μποκούζ στην τελευταία του κατοικία. “Τέτοιους ανθρώπους δεν τους κλαίμε, τους τιμάμε”, δήλωσε...
Την Παρασκευή 19/1 στις εγκαταστάσεις του ΙΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ πραγματοποιήθηκε σεμινάριο με θέμα: «Εισαγωγή στη Γιαπωνέζικη Κουζίνα», για τους σπουδαστές του πρώτου και...
Στο ελαιοτριβείο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καλαμάτας – 16-18 Μαρτίου το 4ο Φεστιβάλ Ελιάς και Ελαιολάδου Στο πλαίσιο των Δράσεων του 4ου Φεστιβάλ...
Ο σεφ Κωνσταντίνος Τσίχλας μας φτιάχνει μια εορταστική καρυδόπιτα που μπορεί να συνοδεύσει το αποψινό ρεβεγιόν! Μια συνταγή εύκολη που γίνεται γρήγορα...
Oι γλυκές μυρωδιές του σιροπιού και της κανέλας είχαν από νωρίς το πρωί απλωθεί σε όλη τη γειτονιά γύρω από την οδό...
ΣΤΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΜΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ “REX” ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17/12 Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με...
“ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ” ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΡΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΛΙΝΟ ΚΑΙ ΑΓΡΙΑ ΜΥΡΩΝΙΑ Πρωταγωνίστρια η “Πελοπόννησος” στην Greek Tourism Expo Με το πρώτο...
Στις «Οινοσοφίες» στο κέντρο της Μεσσήνης σε έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο μαζί με γνήσια μεσσηνιακή κουζίνα θα απολαύσουν όσοι παραβρεθούν απόψε...
Υποδεχόμαστε τον Δεκέμβριο, τον πιο όμορφο – για πολλούς – μήνα του χρόνου! Και είναι έτσι γιατί εκτός από την αλλαγή του...