40 ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΧΟΛΩΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΙΑΤΑ Τέλη Σεπτεμβρίου ο μεγάλος τελικός στην Καλαμάτα Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο...
Μια υπέροχη πρόταση μόλις βγήκε από την κουζίνα του Κεντρικόν: Ένα απλό και ταπεινό φαγητό, αναδείχτηκε σε πιάτο 5 αστέρων, πεντανόστιμο και...
To ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ με την πολύτιμη βοήθεια και συμβολή της εταιρείας ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Χ.Κ. ΑΒΕΤ, διοργανώνει το “1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΑΛΑΤΑΣ”, την...
Τα δύο εστιατόρια επιβραβεύονται από το περιοδικό «αθηνόραμα» για την ανάδειξη της ελληνικής γαστρονομίας Τα εστιατόρια Taverna και Barbouni στο Navarino Dunes...
Περίπου 150 ταξιδιωτικοί πράκτορες πρόκειται να παρακολουθήσουν την 9η ετήσια εκδήλωση του Ελληνικού Συμποσίου Gourmet Touring. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να...
Ο Άκης Πετρετζίκης φτιάχνει μια νηστίσιμη χορτόπιτα με σπιτικό φύλλο. Συστατικά Για το φύλλο 300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 150 γρ. νερό 1...
Με ένα μενού από ποικιλία νηστίσιμων σαρακοστιανών φαγητών θα περιμένει τους επισκέπτες του το καφέ-εστιατόρια-μεζεδοπωλείο ” ΣΤΑΘΜΟΣ” την Καθαρά Δευτέρα! Δείτε εδώ...
Απολαυστική ζεστή σοκολάτα για τις κρύες ημέρες του χειμώνα, σε 4 απλά βήματα και έτοιμη σε 5 λεπτά! Υλικά 100γρ.σοκολάτα κουβερτούρα 1...
Tην Τετάρτη, 31/1, πραγματοποιήθηκε στο μεζεδοπωλείο «…στο Κύμα» μια βραδιά αφιερωμένη στο Μεσσηνιακό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Διοργανωτές της ήταν ο τροφογράφος Παναγιώτης...
Για 3η συνεχομένη χρονιά, το Ι.Ι.ΕΚ. ΟΡΙΖΩΝ διακρίνεται στο διαγωνισμό Greek Chef 2018 Με δύο Χρυσά και τρία Αργυρά μετάλλια επέστρεψε η...