Το Meat Shop Καλαμάτας φιλοξενεί στην κουζίνα του τον Chef Στέλιο Μπαρμπέα και μαζί διοργανώνουν σήμερα Σάββατο 19 Μαΐου στις 19:00 μια...
Ο Δήμος Οιχαλίας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συμμετέχει στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση». Η «Ελλάδος Γεύση» είναι μια έκθεση που στοχεύει στην ολοκληρωμένη...
Στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας θα βρεθεί το επόμενο Σάββατο 12 Μαΐου το πρωί ο πασίγνωστος γευσιγνώστης Ηλίας Μαμαλάκης για να μαγειρέψει και να...
Ο Δημήτρης Πυλιώτης ετοιμάζει την βραβευμένη του συνταγή για λαβράκι… Από http://www.ant1news.gr/news/life/article/503002/sto-proino-o-ellinas-sef-poy-exei-kataktisei-to-maiami-me-tis-dimioyrgies-toy-binteo-
Η ιστορία πίσω από το διασημότερο πιάτο του κόσμου Είναι η διασημότερη στον κόσμο και τα συστατικά της είναι απλά: Βασιλικός, τομάτα,...
Το επεισόδιο του Master Chef που είχε γυριστεί πριν ένα μήνα περίπου στο εστιατόριο Yiamas στο Elite City Resort, θα προβληθεί απόψε...
ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΓΛΥΚΑ ΜΕ ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 6 Απαραίτητο συνοδευτικό στην …κραιπάλη του Πασχαλινού τραπεζιού είναι το παραδοσιακό χειροποίητο...
Το MessiniaLIVE σας προτείνει μια αρωματική σπιτική πορτοκαλόπιτα, για να προσφέρετε ως επιδόρπιο μετά το πασχαλινό γεύμα της Κυριακής. Μετά τα ψητά...
Η Μεγάλη Πέμπτη έφτασε. Μαζί και το βάψιμο των αυγών και οι συμβολισμοί. Δείτε τον εύκολο και σωστό τρόπο από τον σεφ Κωνσταντίνο...
Αύριο που θα κάνουμε τις αγορές για το Πασχαλινό τραπέζι, ένα όνομα θα μας έρθει αμέσως στο μυαλό: πυρηνοκάρβουνο Κλήμης! Και γιατί...