ΤΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟ ΣΥΚΟ ΓΙΝΕΤΑΙ GOURME! Τα συκο-τρουφάκια, το νέο προϊόν της επιχείρησης “ΚΟΥΝΟΣ” μάς παρουσίασε ο σεφ Μιχάλης Αγγελόπουλος. Το MessiniaLive βρέθηκε...
Aυτές είναι οι γευστικές προτάσεις για τα εορταστικά μενού των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς από το “Κεντρικόν”, που βρίσκεται στην καρδιά της...
ΤΟ ΜessiniaLive ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ SAFFRON ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ GARDEN CITY RESORT ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ Το εστιατόριο Saffron αποτελεί μια νέα άφιξη στον χώρο...
ΕΝΑΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΜΑΪΑΜΙ! Συνεχίζει να διαπρέπει στο Μαϊάμι και συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους σεφ ο μεσσήνιος Δημήτρης Πυλιώτης....
Πέντε υλικά που έχεις στην κουζίνα σου και ελάχιστος χρόνος για να έχεις γλυκό στο τραπέζι. Αυτή η συνταγή είναι τόσο εύκολη...
Παρουσιάζουμε το Blossom Messinian Brunch πάνω στη φιλοσοφία του Σχολείου Τουρισμού! Η δημιουργική ομάδα του Blossom Owl σας προτείνει το δικό της...
ΕΣΒΗΣΕ ΤΟ ΚΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΤΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ ΤΟΥ 8ου ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Τα γενέθλιά του στην Καλαμάτα γιόρτασε...
Tη συνταγή της επιτυχίας του Μαγειρείου “Βερσαλλίες” μας “ξεδίπλωσε” η Μαρία Κίντα, σύζυγος και συνεταίρος του Γιάννη Κούμανη. Πετύχαμε το ζευγάρι επί...
ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΑΛΑΤΑΣ Ο ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΣΑΛΑΤΑ ΤΟΥ...
Περιέχει πιπεριές Φλωρίνης και φέτα, αλλά το ωμό ελαιόλαδο που ρίχνουμε στο φαγητό λίγο πριν βγει από τον φούρνο βγάζει όλη του...