Ο βραβευμένος Μεσσήνιος σεφ, ιδιοκτήτης του επίσης βραβευμένου εστιατορίου Poseidon στο Μαϊάμι της Φλόριντα των ΗΠΑ Δημήτρης Πυλιώτης, φιλοξενήθηκε το Σάββατο στην...
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ» ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΜΠΟΥΓΑ Διάρκεια Προγράμματος: Πέμπτη 7 και Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019...
Θέλει να προσφέρει στους πελάτες του γεύσεις αυθεντικές, που να αντιπροσωπεύουν και τις δύο πατρίδες του. Πιστεύει πως μέσα από το μενού...
Αν κάποιος ρωτούσε «για τι φημίζεται η Μάνη» θα χρειαζόμασταν ώρα να του εξηγήσουμε ότι η Μάνη δεν είναι προορισμός, αλλά ένα ταξίδι. Με τα άγρια βουνά...
Το Meet the Meat είναι η νέα άφιξη στην εστίαση στην πόλη της Καλαμάτας. Ένα αυθεντικο Grill Restaurant στη Μαρίνα Καλαμάτας, Σαλαμίνος...
Eάν θέλετε να φτιάξετε κάτι νόστιμο και γρήγορο τότε τα τυροπιτάκια της τεμπέλας είναι αυτό που χρειάζεστε! Υλικά 500 γραμμάρια αλεύρι 3...
Στην Καλαμάτα βρίσκεται από το πρωί ο τραγουδιστής και συνθέτης της ελληνικής έντεχνης και ροκ σκηνής Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, που θα συμμετάσχει σε...
SAFFRON: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ! Την παραμονή της πρωτοχρονιάς το εστιατόριο Saffron, Κρήτης 52, εντός του Garden City Resort, έχει...
Η παραγωγή γλυκών στο “Εργαστήρι” του Παύλου Χριστόπουλου δεν σταματά ποτέ! Έτσι από νωρίς το πρωί έχει ξεκινήσει η διαδικασία παρασκευής της...
Μια αρχοντική βασιλόπιτα, ξεχωριστή από τις συνηθισμένες, με πολλούς ξηρούς καρπούς-για να είναι η χρονιά που έρχεται καρπερή και να δώσει ευημερία,...