Tην Κυριακή 23 Ιουνίου στις 20:30 το εστιατόριο YIAMAS στο ξενοδοχείο Elite υποδέχεται το Μεσσηνιακό οινοποιείο Ψαρούλη σε άλλο ένα Wine O’...
Αυτά είναι τα 12 Ειδικά Βραβεία και τα 230 εστιατόρια σε ολόκληρη την Ελλάδα που κερδίζουν ένα τουλάχιστον αστέρι το 2024 όπως...
Νέο σημείο αναφοράς στην Καρδαμύλη, που εξελίσσεται σε νέο γαστρονομικό προορισμό. Ο “Όρμος”, το νέο εστιατόριο-παντοπωλείο, συνδυάζει το καλό φαγητό με έμφαση...
Αν και οι παραλλαγές ανά την Ελλάδα είναι πολλές εμείς επιλέξαμε την κλασική λεμονάτη μαγειρίτσα. Στη συνταγή δεν περιλαμβάνεται ρύζι, ωστόσο γίνεται...
Έξοδος για φαγητό το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα – Επιχειρήσεις Εστίασης στη Μεσσηνία που θα παραμείνουν ανοιχτές Ο Σύλλογος...
Το ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ & η Σχολή Κρέατος διαμόρφωσαν ένα πλήρως καινοτόμο σεμινάριο, το οποίο αφορά τις σύγχρονες κοπές κρέατος και παρέχεται δωρεάν....
Η Ελένη Ψυχούλη θα βρίσκεται στις 2ήμερες δράσεις του MESSINIA FORUM 2 Η Ελένη Ψυχούλη είναι παρουσιάστρια, συγγραφέας και δημοσιογράφος και εξειδικεύεται...
ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Μαζί μας από το ξεκίνημα του Messinia Forum έτσι και φέτος ο πολυβραβευμένος σεφ Λευτέρης Λαζαρου...
ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Έχουμε την τιμή να υποδεχτούμε στο Messinia Forum 2 στις 13-14 Απριλίου την Σεφ Ντίνα Νικολάου....
Ξεχωρίζει το μπεργκεράκι με γουρνοπούλα αλλά και αυτό με ψητή σφέλα και λουκάνικο που απογειώνονται με τα χειροποίητα ψωμάκια-μπριός- Ηighlight της βραδιάς...