Το κτήμα Πόλα φορά και φέτος τα γιορτινά του και ετοιμάζεται να μας υποδεχθεί για μια μοναδική βραδιά, την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς...
Τα Χριστούγεννα είναι κατεξοχήν ημέρες φαγητού. Το τραπέζι είναι πάντα πλούσιο και οι παραδόσεις πολλές. Κάθε περιοχή της Ελλάδας, άλλωστε, έχει και...
Χριστουγεννιάτικες προτάσεις από τους Chef του ΙΕΚ Ορίζων. Φρικασέ συκώτι στον Ταΰγετο Δεκέμβρη μήνα λέγεται το πιάτο που μαγειρεύει ο σεφ Κωνσταντίνος...
ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΑ “ΠΙΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ”! Γεύσεις με… ιστορία είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όσοι παρευρέθηκαν απόψε στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά. Το...
Το πρόγραμμα “Καλαμάτα 1821: Δρόμοι Ελευθερίας” σας προσκαλεί στην εκδήλωση που θα γίνει σήμερα Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 5:00 μ.μ. στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά...
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ – ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ Συνέντευξη...
«Γιορτή Μεσσηνιακής Γαστρονομίας» με τοπικές γεύσεις και προϊόντα της Μεσσηνιακής γης, στο πλαίσιο του 9ου Σχολείου Τουρισμού Καλαμάτας Οι μοναδικές γεύσεις και...
O Γιάννης Κούμανης από το μαγειρείον “Βερσαλλίες” θα ετοιμάσει βραστή βουνίσια γίδα σε βελουτέ ζωμό! Κυριακή 17 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις της Έκθεσης...
To Ίδρυμα “Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου” σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, το Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας και την υποστήριξη της ομάδας...
To Ίδρυμα “Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου” σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, το Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας και την υποστήριξη της ομάδας...