ΤΟ “The Meat Shop” ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΚΡΕΑΤΑ ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Στις οικογενειακές, παραδοσιακές επιχειρήσεις βρίσκεις άριστης ποιότητας κρέατα, τέλειες κοπές...
ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΨΗΣΙΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΙ! – ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ Η Τσικνοπέμπτη...
Το food videos μας ετοιμάζει ακόμα μια υπέροχη και εύκολη συνταγή. Αυτή τη φορά η κοτόπιτα έχει την τιμητική της με κομματάκια...
Μεγάλη συμμετοχή και χθες στη δεύτερη κατά σειρά παρουσίαση των εδεσμάτων του 1821, που ετοίμασαν οι σπουδαστές και chef του ΙΕΚ Ορίζων,...
Σχολή Κρέατος έρχεται στην Καλαμάτα, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ Ορίζων, δίνοντας τη δυνατότητα στους υποψήφιους κρεοπώλες να κάνουν εντατικά μαθήματα λαμβάνοντας με...
Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου έκανε την έρευνα, οι σπουδαστές και σεφ του ΙΕΚ Ορίζων θα τα μαγειρέψουν και οι επιχειρηματίες εστίασης της Καλαμάτας...
Την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα έκοψαν χτες η διεύθυνση και το προσωπικό στο πιο κεντρικό εστιατόριο – μεζεδοπωλείο της πόλης, το “Κεντρικόν”, μέσα σε...
Ένα εύκολο ψωμί χωρίς μαγιά μπορεί να γίνει το ιδανικό σνακ αν απλώσουμε πάνω στις ζεστές φέτες του βούτυρο και μαρμελάδα, ταχίνι...
Το πρώτο γλυκό του Nέου χρόνου πάντα πρέπει να έχει ξεχωριστή γεύση! Στο Carino θα βρείτε παραδοσιακές χειροποίητες βασιλόπιτες με επικάλυψη λευκής...
Υλικά (Ingredients): -330γρ. αλεύρι που φουσκώνει (330gr. self-rising flour) -1/2 κ.γ. μαστίχα κοπανισμένη στο γουδί (1/2 tsp, mastic) -ξύσμα από μισό πορτοκάλι...