Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Tikla στην Καρδαμύλη άνοιξε και πάλι τις πόρτες της και μας περιμένει να δοκιμάσουμε τη γευστική κουζίνα...
Πυρετωδώς εργάζονται στο ζαχαροπλαστείο Carino αυτές τις μέρες με έμφαση στα πασχαλινά τσουρέκια. Ο pastry chef Κώστας Κονταξής δίνει ρεσιτάλ δημιουργικότητας μέσα...
Μια συνταγή που μας προτείνει ο Καλαματιανός σεφ Κωνσταντίνος Βασιλειάδης Τι θα λέγατε αντί για την παραδοσιακή μαγειρίτσα, να σας προτείναμε μια...
Κόκκινα αυγά: Ο Άκης Πετρετζίκης μας δείχνει πως θα βάψουμε, εύκολα και γρήγορα, πασχαλινά κόκκινα αυγά. Άφού διαβάσετε για τα υλικά που...
Το βάψιμο των κόκκινων αυγών τη Μεγάλη Πέμπτη είναι αναπόσπαστο με τη πασχαλινό έθιμο, αναπόσπαστο με το μαρτύριο και την ανάσταση του...
Τώρα που μένουμε σπίτι, θα μας έρθει και καμιά λιγούρα…. Δείτε την πρόταση της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου Υλικά Συνταγής 4 συσκευασίες φύλλα κρούστας...
Ένα εύκολο ψωμί χωρίς μαγιά μπορεί να γίνει το ιδανικό σνακ αν απλώσουμε πάνω στις ζεστές φέτες του βούτυρο και μαρμελάδα, ταχίνι...
Το πρώτο γλυκό του Nέου χρόνου πάντα πρέπει να έχει ξεχωριστή γεύση! Στο Carino θα βρείτε παραδοσιακές χειροποίητες βασιλόπιτες με επικάλυψη λευκής...
Υλικά (Ingredients): -330γρ. αλεύρι που φουσκώνει (330gr. self-rising flour) -1/2 κ.γ. μαστίχα κοπανισμένη στο γουδί (1/2 tsp, mastic) -ξύσμα από μισό πορτοκάλι...
Όταν βγαίνει μοσχομυριστό από το φούρνο δεν μπορεί κανείς να του αντισταθεί. Κι όταν είναι χτεσινό, όμως, μεταμορφώνεται εύκολα σε χίλια δύο...