Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, στις 09:30 το πρωί, στο Δημαρχείο Κυπαρισσίας, στο πλαίσιο του 2o Φεστιβάλ Γαστρονομίας Πελοποννήσου-Peloponnese Food Stories οι επαγγελματίες...
ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Σε μία φαντασμαγορική εκδήλωση με πολλή λάμψη και υψηλή γαστρονομία πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη...
Σε συνέχεια των εκπαιδευτικών δράσεων που πραγματοποιούνται στην περιοχή μας στα πλαίσια πρωτοβουλίας της ΕΤΑΠ Αναπτυξιακής Εταιρείας του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας για την...
Τι αναφέρει το Επιμελητήριο Μεσσηνίας-Ανάδειξη της Μεσσηνίας σε γαστρονομικό προορισμό: Το παράδειγμα του Σαν Σεμπαστιάν και της Χώρας των Βάσκων Μια από...
10′ προετοιμασία – 45′ ψήσιμο – Σύνολο: 55′ Λέγεται έτσι, διότι είναι πολύ πιο εύκολη από την κλασική, καθώς έχει λιγότερα υλικά...
Xρύσο βραβείο Αυθεντικής Ελληνικής Κουζίνας 2022 για τα εστιατόριά του σε Μαϊάμι και Καλαμάτα “Μεγάλη τιμή και χαρά για την τρίτη συνεχόμενη...
Η Ελπίδα, ο Παναγιώτης, ο Νικήτας και ο Γιάννος είχαν απόψε μία ώρα στη διάθεσή τους για να δημιουργήσουν ένα πιάτο συνώνυμο...
Το βραβευμένο του πιάτο δημιουργεί και πάλι ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Πυλιώτης στο Poseidon Οcean View στην παραλία Καλαμάτας, δίνοντας μια πρόγευση...
Περίσσεψε τσουρέκι από το Πασχαλινό τραπέζι; Μην το πετάξετε! Κι αν το … βαρεθήκατε, μπορείτε να το κάνετε ένα δροσερό και πεντανόστιμο...
ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ, ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΟΥ ΣΕΦ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΥΛΙΩΤΗ To εστιατόριο Poseidon Ocean View στην παραλία της Καλαμάτας επανέρχεται...