Ενα επιτυχημένο event διοργανώθηκε σήμερα το απόγευμα στο Meat shop στην οδό Ακρίτα με σκοπό την ενίσχυση του Κέντρου Ημέρας παιδιών με...
Ο Δημήτρης Πυλιώτης ετοιμάζει την βραβευμένη του συνταγή για λαβράκι… Από http://www.ant1news.gr/news/life/article/503002/sto-proino-o-ellinas-sef-poy-exei-kataktisei-to-maiami-me-tis-dimioyrgies-toy-binteo-
Η ιστορία πίσω από το διασημότερο πιάτο του κόσμου Είναι η διασημότερη στον κόσμο και τα συστατικά της είναι απλά: Βασιλικός, τομάτα,...
Το επεισόδιο του Master Chef που είχε γυριστεί πριν ένα μήνα περίπου στο εστιατόριο Yiamas στο Elite City Resort, θα προβληθεί απόψε...
ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΓΛΥΚΑ ΜΕ ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 6 Απαραίτητο συνοδευτικό στην …κραιπάλη του Πασχαλινού τραπεζιού είναι το παραδοσιακό χειροποίητο...
Η Μεγάλη Πέμπτη έφτασε. Μαζί και το βάψιμο των αυγών και οι συμβολισμοί. Δείτε τον εύκολο και σωστό τρόπο από τον σεφ Κωνσταντίνο...
Ο Άκης Πετρετζίκης φτιάχνει μια νηστίσιμη χορτόπιτα με σπιτικό φύλλο. Συστατικά Για το φύλλο 300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 150 γρ. νερό 1...
Ο κόσμος των εκλεκτών γεύσεων συνόδεψε τον chef Πολ Μποκούζ στην τελευταία του κατοικία. “Τέτοιους ανθρώπους δεν τους κλαίμε, τους τιμάμε”, δήλωσε...
Ο σεφ Κωνσταντίνος Τσίχλας μας φτιάχνει μια εορταστική καρυδόπιτα που μπορεί να συνοδεύσει το αποψινό ρεβεγιόν! Μια συνταγή εύκολη που γίνεται γρήγορα...
Υποδεχόμαστε τον Δεκέμβριο, τον πιο όμορφο – για πολλούς – μήνα του χρόνου! Και είναι έτσι γιατί εκτός από την αλλαγή του...