Τσικνίστηκε η κεντρική πλατεία την Πέμπτη το βράδυ από τo Live Cooking στην Open Kitchen που πραγματοποίησε το καφέ-εστιατόριο Bodega. H “θεματική”...
Αυτά είναι τα 12 Ειδικά Βραβεία και τα 230 εστιατόρια σε ολόκληρη την Ελλάδα που κερδίζουν ένα τουλάχιστον αστέρι το 2024 όπως...
Το ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ & η Σχολή Κρέατος διαμόρφωσαν ένα πλήρως καινοτόμο σεμινάριο, το οποίο αφορά τις σύγχρονες κοπές κρέατος και παρέχεται δωρεάν....
ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Έχουμε την τιμή να υποδεχτούμε στο Messinia Forum 2 στις 13-14 Απριλίου την Σεφ Ντίνα Νικολάου....
Ξεχωρίζει το μπεργκεράκι με γουρνοπούλα αλλά και αυτό με ψητή σφέλα και λουκάνικο που απογειώνονται με τα χειροποίητα ψωμάκια-μπριός- Ηighlight της βραδιάς...
Ιδανικό γλυκό χειμώνα-καλοκαίρι, σε μια εύκολη συνταγή, που θα λατρέψετε! Υλικά (Για την καραμέλα) 160 γραμμάρια καστανή ζάχαρη 5 κ.σ. νερό βρύσης...
Σε διεθνή διαγωνισμό στο Λουξεμβούργο πρωτοετείς σπουδαστές την Κυριακή – Προσεχώς σεμινάρια με guest σεφ για ανατομία και τεμαχισμό κρεάτων και παρασκευές...
Σεμινάρια που καλύπτουν όλες τις ανάγκες ενός επιτυχημένου επαγγελματία στον χώρο της εστίασης-Kάθε εβδομάδα νέα θεματική Τα σεμινάρια για την επαγγελματική μαγειρική...
Τα σεμινάρια ξεκινούν! Εσύ ακόμα να κατοχυρώσεις την θέση σου; Επαγγελματική Μαγειρική Τέχνη: Από την μοναδική ομάδα chef του ΙΕΚ Ορίζων με...