Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένη Πρωτοχρονιά, αλλά προσοχή στη διατροφή στους πάσχοντες από αιμορροΐδες, εύχονται οι χειρουργοί-πρωκτολόγοι για να μην αποτελέσουν οι γιορτές...
Με την ευκαιρία της εποχής συγκομιδής της ελιάς, ενός εξαγώγιμου προϊόντος με μεγάλη απήχηση στις διεθνείς αγορές, ο ΕΦΕΤ ενημερώνει τους καταναλωτές...
Η σταθερή κατανάλωση ελαιολάδου θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική από ότι το Viagra, βοηθώντας στην αύξηση της απόδοσης ενός άνδρα στην...
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 12:00 ΣΤΑ ΕΚΠ. ΜΠΟΥΓΑ Οι διατροφικές προσεγγίσεις και επιλογές του σήμερα όλο και περισσότερες μελέτες επιβεβαιώνουν ότι...
Ο τραχανάς ανήκει στις παιδικές μας αναμνήσεις, αλλά όχι μόνο εκεί• μπορεί να μας τον μαγείρευε η γιαγιά μας και για εκείνη...
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 17:30 Επιμορφωτική εκδήλωση με θέμα «Διατροφή, ο καλύτερος σύμμαχος», θα πραγματοποιηθεί από τον Δ΄ Βρεφονηπιακό Σταθμό του...
Η νέα τάση στη διατροφή προέρχεται από το σταφύλι και λέγεται πετιμέζι. Γίνεται αγαπημένο υλικό μεγάλων σεφ και έχει εισβάλει σε όλες...
Το φθινόπωρο είναι καιρός για κάστανα! Από τις αρχές Οκτώβρη, μέχρι το Γενάρη ο ιδιαίτερος αυτός ξηρός καρπός έχει την τιμητική του....
Η ζελατίνη φτιάχνεται από αμινοξέα που βρίσκονται κυρίως στα οστά και τους ιστούς των ζώων και είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία...
Αν και οι ξηροί καρποί διαθέτουν λίπη (κυρίως μονοακόρεστα, ωμέγα-3 και ωμέγα-6), έχουν επίσης επαρκή ποσότητα πρωτεΐνης. Παράλληλα, διαθέτουν θρεπτικά συστατικά που...