Αθλητισμός

Κρέμασε την σφυρίχτρα του ο Αντώνης Αναστόπουλος

Ο Αντώνης Αναστόπουλος, γνωστός ρέφερι και πρώην αθλητής μπάσκετ, ανακοίνωσε μέσω ανάρτησής του στο Facebook ότι αποφάσισε να δώσει τέλος στην ενεργή δράση στο χώρο της διαιτησίας. Με μια πλούσια και μακρά πορεία 27 χρόνων, ο Καλαματιανός ρέφερι κατέγραψε εντυπωσιακή πορεία στον χώρο, με 15 χρόνια συμμετοχής στο κορυφαίο επίπεδο της Basket League.

Ξεκινώντας ως διαιτητής στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ το 1997, ο Αντώνης Αναστόπουλος ανέβηκε στις εθνικές κατηγορίες το 2000 και από το 2009 έλαβε την ευκαιρία να σφυρίζει στα κορυφαία παιχνίδια του ελληνικού μπάσκετ. Παρόλο που είχε τη δυνατότητα να παραμείνει για τρία επιπλέον χρόνια στην A1, αποφάσισε να αποσυρθεί.

Στην ανάρτησή του, εύχεται καλή συνέχεια σε όλους τους νέους διαιτητές, ενθαρρύνοντάς τους να απολαμβάνουν τον αγώνα και να περνάνε απαρατήρητοι:

«Τέλος ενός μεγάλου (27 χρόνια) και πολύ όμορφου ταξιδιού. Εύχομαι σε όλα τα παιδία που συνεχίζουν να σφυρίζουν ή που θα ξεκινήσουν τώρα να χαίρονται τον αγώνα και να περνάνε απαρατήρητοι».

Η απόφαση του Αντώνη Αναστόπουλου να αποσυρθεί από το χώρο της διαιτησίας σηματοδοτεί το τέλος ενός επιτυχημένου κεφαλαίου στην καριέρα του, αφήνοντας πίσω του μία εποικοδομητική και επιτυχημένη πορεία.

To Top