
Το πιο παραγωγικό παιχνίδι της χρονιάς έγινε στο «Παν. Μπαχράμης» όπου Ηρακλής Καλαμάτας και Σπερχογεία διαφήμισαν το ποδόσφαιρο σε ένα ματς με γκολ και θέαμα.
Οι ταύροι επιβλήθηκαν 6-4 (!) του Ηρακλή που γνώρισε την δεύτερη σερί ήττα του μετά την απώλεια του αήττητου την προηγούμενη αγωνιστική στο γήπεδο Μεσσηνιακού. Μάλιστα, η ομάδα του Άρη Γαλανόπουλου δέχτηκε σε ένα ματς μισή ντουζίνα γκολ, την στιγμή που στα προηγούμενα 7 παιχνίδια έχει δεχτεί 7!
Η ομάδα του Κώστας Κλάδη πήρε σημαντικό προβάδισμα στο ξεκίνημα με γκολ που σημείωσαν οι Μουζάκης (13′) και Η. Δημητρίου (32′), αλλά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν σε 2-2 μέσα σε ένα δίλεπτο με Βαΐτση (39′) και Μιχαλόπουλο (41′).
Η συνέχεια ωστόσο δεν ήταν ανάλογη και οι “ταύροι” με τον Οικονομέα στο 49’ και το δεύτερο γκολ του Μουζάκη στο 50’ ξαναπήραν προβάδισμα δύο τερμάτων (2-4). Ο Βαϊτσης μείωσε προσωρινά στο 56′ (3-4) αλλά ο Καραχάλιος στο 64΄έκανε το 3-5. Στο 71′ ήταν σειρά του Ντανιέλ Φελιτσιάνο να μπεί στην λίστα των σκόρερ για το 3-6 με τους γηπεδούχους να μειώνουν στο τελικό 4-6 με τον Βλαχάκη στο 79′.
Διαιτητής: Νικολόπουλος/ Βοηθοί:Λιανός, Σωτηρόπουλος
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Άρης Γαλανόπουλος) Καπράλος, Τρακάκης, Φυκούρας (50′ Παπαδέας), Μαγκλάρας (66΄Μάρης), Μιχαλόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Ψωρομύτης, Βλαχάκης, Βαίτσης, Δαρσακλής, Λύρας.
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ (Κώστας Κλάδης) Σακκάς, Παναγιωτόπούλος, Οικονομέας, Σεφεράσι, Λένα (90′ Τζεφερεμιναίος), Μούσα , Μαρίνος (59′ Καραχάλιος), Μουζάκης (75′ Σαούτης Ι.), Ρούπας, Φελιτσιάνο, Δημητρίου Η.
