Messinia Live

Γεύσεις από την άγνωστη καλαματιανή κουζίνα!

Την τιμητική της έχει – για άλλη μια φορά – η Καλαματιανή κουζίνα στο περιοδικό “Αθηνόραμα” που συχνά – πυκνά αναδεικνύει τα μεσσηνιακά προϊόντα και τους ανθρώπους που μας ετοιμάζουν τα καλύτερα πιάτα, με χαμόγελο και πάντα με καλή διάθεση!

Ετσι ξεκινάει το σημερινό άρθρο – αφιέρωμα της Άρτεμις Τζίτζη:
Μπορεί οι «ελιές Καλαμών» και το ελαιόλαδο από κορωνέικη ποικιλία να είναι η γαστρονομική σημαία της Καλαμάτας, στην πραγματικότητα όμως, αυτή η πόλη έχει ό, τι μπορείς να ζητήσεις για ευτυχισμένες στιγμές πάνω από ένα πιάτο…

O σεφ Στέλιος Μπαρμπέας

Ο Σπύρος και ο Παναγιώτης Κοντογιάννης από το εξαιρετικό “Κάρδαμο”

Όλο το άρθρο εδώ:
http://www.athinorama.gr/umami/food/articles/default.aspx?id=2523241

Exit mobile version