ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Συλλόγου Λακεδαιμονίων και Λακώνων Ν. Μεσσηνίας “ΛΕΩΝΙΔΑΣ” και Εθελοντική Αιμοδοσία με 19 φιάλες αίματος
Ένα διήμερο δράσεων ολοκλήρωσε ο Σύλλογος Λακεδαιμονίων και Λακώνων Ν. Μεσσηνίας “Λεωνίδας”, με την διεξαγωγή της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης το Σάββατο 26 Απριλίου 2025 στο ξενοδοχείο “REX” και την διοργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας για την Τράπεζα Αίματος του Λεωνίδα, στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.
Αρκετά μέλη του Συλλόγου συμμετείχαν στην πρώτη εθελοντική αιμοδοσία και τα αποτελέσματα κρίνονται ικανοποιητικά και ενθαρρυντικά για το μέλλον, αφού ο Σύλλογος προγραμματίζει κι άλλες δράσεις μέσα στο έτος, όπως δήλωσε στο Messinialive η Πρόεδρος του Συλλόγου Δώρα Φιλιπποπούλου. Συνολικά αιμοδότησαν 19 μέλη του Συλλόγου.
