Επί Σκηνής

Εκπαιδευτικό Εργαστήρι κατασκευής και εμψύχωσης φιγούρας: Την Μ.Τετάρτη από το θίασο Σκιών Δημητρακόπουλου

«Εκπαιδευτικό Εργαστήρι κατασκευής και εμψύχωσης φιγούρας»
Από το Θίασο Σκιών Δημητρακόπουλου-Με την στήριξη της Πειραματικής Σκηνής Καλαμάτας

Ένα ακόμη βιωματικό εργαστήρι φιγούρας από τον Κωνσταντίνο Δημητρακόπουλο και την Γεωργία Δημητρακοπούλου με μπόλικο μεράκι και δημιουργική διάθεση.

Περίληψη δράσης/εργαστηρίου:

Η δράση μας επικεντρώνεται στο εργαστήρι κατασκευής από τα ίδια τα παιδιά, με την βοήθεια των εμψυχωτών, της δικής τους μοναδικής φιγούρας ζωγραφισμένη σε πλαστικό!
Εργαστήρι φιγούρας: Οι μικροί θεατές με την καθοδήγηση των εμψυχωτών φτιάχνουν μια επιλεγμένη φιγούρα του μπερντέ σε χριστουγεννιάτικο κλίμα!
Ζωγραφίζουμε σε ζελατίνα με ό,τι χρώμα μας αρέσει, κόβουμε, ενώνουμε και η φιγούρα μας είναι έτοιμη! Βάζουμε αυτοσχέδιο χερούλι (σούστα) και δοκιμάζουμε τις φιγούρες μας στον αυτοσχέδιο μπερντέ!
Τα υλικά και τα μέσα για την κατασκευή, παρέχονται από εμάς. Το κάθε παιδίπαίρνει την φιγούρα μαζί του. (Διάρκεια 90’)
Ηλικίες: από 5 – 12 ετών – Αριθμός συμμετεχόντων: Έως 20 άτομα.
Τιμή συμμετοχής/ανά άτομο: 8 ευρώ
Ημέρα διεξαγωγής: Μ. Τετάρτη 16/04/2025 ώρα 11πμ-12:30μμ
Τοποθεσία: ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Ευριπίδου 2, Καλαμάτα)
Κράτηση θέσεων στο τηλέφωνο: 6987447476

*Παρέχονται: Το σχέδιο της φιγούρας για κάθε παιδί σε χαρτί, πλαστικό φύλλο ζελατίνας 0,50mm, μαρκαδόροι για ζελατίνα/βιτρό οινοπνεύματος, ψαλίδια, διπλόκαρφα για την ένωση των κομματιών, αυτοσχέδιο ξυλάκι.

Συντελεστές:
Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος (Φωνές, εμψύχωση),
Γεωργία Δημητρακοπούλου (βοηθός)

To Top