Ο Δίωνας Κυπαρισσίας διοργανώνει ημερίδα με θέμα το Αναπτυξιακό Μπάσκετ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2024, στις 11:00, στο κλειστό γήπεδο Κυπαρισσίας.
Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας και υπεύθυνος του Αναπτυξιακού Προγράμματος της ΕΟΚ, Κωνσταντίνος Τσαρτσαρής. Με την πλούσια εμπειρία του στον χώρο του μπάσκετ, ο κ. Τσαρτσαρής θα αναλύσει το πρόγραμμα ανάπτυξης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), ενώ θα δεχθεί ερωτήσεις από το κοινό σχετικά με τους στόχους και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το άθλημα.
Η ημερίδα αποτελεί μια σημαντική πρωτοβουλία που αποσκοπεί στην ενίσχυση του αναπτυξιακού μπάσκετ και την προώθηση του αθλήματος στις μικρές ηλικίες. Ο Δίωνας Κυπαρισσίας καλεί όλους τους φίλους του μπάσκετ και όσους ενδιαφέρονται για την εξέλιξη του αθλήματος να συμμετάσχουν και να ενημερωθούν από έναν από τους κορυφαίους εκπροσώπους του χώρου.
