Αρ. Πρωτ. 69/07.03.2025

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

Εκτίθεται σε πλειοδοτική δημόσια δημοπρασία η εκμίσθωση με χρονική διάρκεια τριών (3) ετών ενός ισογείου καταστήματος με τα στοιχεία ΔΕΚ που βρίσκεται στο Δυτικό Εμπορικό Κέντρο Καλαμάτας (περιοχή Αγίας Τριάδος), επιφάνειας 50,00 τ.μ.

Η δημοπρασία θα διενεργηθεί ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής την Πέμπτη 13 Μαρτίου 2025,και ώρα 14:00   στο Κτίριο Διοικήσεως του ΒΙΟΠΑ Καλαμάτας, σύμφωνα με τους όρους της σχετικής διακήρυξης.

Για να γίνει κάποιος δεκτός στην δημοπρασία πρέπει να παρακαταθέσει στο ταμείο της Εταιρείας ποσό Διακοσίων Εξήντα Επτά Ευρώ και Σαράντα Τριών Λεπτών (267,43 €).

Πληροφορίες και η αναλυτική διακήρυξη παρέχονται από την «ΔΙΟΚΛΗΣ Α.Ε.» τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και στα τηλ. 27210-94059 /81710.

Ο Πρόεδρος της ΔΙΟΚΛΗΣ Α.Ε.

 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ