Αθλητισμός

Η διευκρίνηση της ΠΑΕ Καλαμάτα για την είσοδο των παιδιών στο ντέρμπι ανόδου με την Κηφισιά

Η ΠΑΕ Καλαμάτα εξέδωσε νέα ανακοίνωση με την οποία διευκρινίζει ότι το θέμα το οποίο προέκυψε με την είσοδο των παιδιών στο γήπεδο για το ντέρμπι με την Κηφισιά δεν είναι οικονομικό

Διευκρινήσεις αναφορικά με την προηγούμενη ανακοίνωση της έδωσε μέσω νέας η ΠΑΕ Καλαμάτα. Η Μαύρη Θύελλα είχε νωρίτερα ενημερώσει ότι λόγω της μεγάλης προσέλευσης και κατόπιν εντολής της αστυνομίας, όλα τα παιδιά ακόμη και κάτω των 12 ετών θα πρέπει να έχουν εισιτήριο για να μπουν στο γήπεδο, ειδάλλως θα τους απαγορευτεί η είσοδος σε αυτό!

Με νεότερη ανακοίνωση της όμως και σχετικά με την είσοδο παιδιών στο ντέρμπι, επισημαίνει ότι δεν είναι οικονομικό από τη μεριά της το θέμα που έχει προκύψει, αλλά η αυστηρότητα των μέτρων της ΕΛ.ΑΣ. είναι τέτοια που δεν της επιτρέπει να κάνει αλλιώς.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα σε σχέση με την ανακοίνωση για την μη προσέλευση παιδιών στο γήπεδο μέχρι 12 ετών χωρίς εισιτήριο διευκρινίζει ότι δεν ζητάει χρήματα για αγορά εισιτηρίου για τα παιδιά. Η αστυνομική διεύθυνση σήμερα μας ζήτησε λόγω της κρισιμότητας του αγώνα και του συνωστισμού που θα υπάρχει να μην πλησιάσει κανένας χωρίς εισιτήριο. Ήδη έχει βγει ανακοίνωση για τα μέτρα που θα υπάρχουν σχετικά με την προσέλευση των φιλάθλων στο γήπεδο.

Η ΠΑΕ Καλαματα όλη τη διάρκεια της χρονιάς είχε ενεργή την οικογενειακή κερκίδα και σε κάθε αγώνα μέχρι σήμερα τα παιδιά, η νέα γενιά των φιλάθλων της Μαύρης Θύελλας, είχαν ελεύθερη είσοδο και κοσμούσαν με την παρουσία τους κάθε αγώνα της αγαπημένης μας ομάδας.

Τα μέτρα της αστυνομίας είναι αυστηρότατα και αυτή η διευκρίνιση γίνεται για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις ότι η ΠΑΕ Καλαμάτα τελευταία στιγμή αποφάσισε την μη είσοδο των παιδιών στο γήπεδο.»

To Top