Στην πόλη των Σερρών μεταφέρεται το Σαββατοκύριακο (10-11/6) η αγωνιστική δράση, εκεί όπου θα γίνουν οι Εαρινοί Αγώνες.
Παράλληλα θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνθέτων Κ16 και Κ20 και οι σκυταλοδρομίες Ανδρών/Γυναικών Κ23.
Στους αγώνες θα λάβει μέρος και ο Ακρίτας 2016 ο οποίος ενημερώνει σχετικά:
Στις Σέρρες στις 10 και 11 Ιουνίου 2023 θα διεξαχθεί το Εαρινό Πρωτάθλημα Στίβου από το ΣΕΓΑΣ όπου συμμετέχουν οι elite αθλητές από κάθε αγώνισμα.
Ο ΓΣ Ακρίτας θα έχει δυναμική παρουσία εκπροσωπώντας την Καλαμάτα.
Ιδιαίτερη τιμή είναι η συμμετοχή του εφήβου Αντριάν Μπουλλάρι στο αγώνισμα των 5χλμ καθώς έχει την καλύτερη επίδοση στην κατηγορία του.
Στους αγώνες θα διεξαχθεί και το Πρωτάθλημα Σύνθετων Αγωνισμάτων Κ16, όπου ο Ακρίτας θα έχει παρουσία με την αθλήτρια Δήμητρα Τζανετάκη.
Στην αποστολή θα είναι οι προπονητές Κώστα Κουβαράς, Παναγιώτα Τσιάλα και ο πρόεδρος του συλλόγου Πέτρος Παπαδόπουλος.
Ο ΓΣ Ακρίτας δίνει το παρών σε όλες τις διοργανώσεις δίνοντας τη δυνατότητα για την καλύτερη δυνατή εξέλιξη των αθλητών και αθλητριών. Καλή επιτυχία.