H ANAKOINΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΔΔΗΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Ειδοποιούνται οι κάτοικοι των παρακάτω περιοχών, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος.
-Στην Τ.Κ. Μεθώνης, στις περιοχές Κοκκινιά, Κρητικά, Τάπια και στην ευρύτερη περιοχή του Camping Methonis, την Τρίτη 28.1.2025, από ώρα 09:30 έως 13:00.
-Στην Καλαμάτα, από τη συμβολή των οδών Νέδοντος & Σόλωνος έως Ύδρας & Σόλωνος και στις οδούς περιμετρικά (Θεμιστοκλέους, Σπετσών, Δαμοφώντος, Αριστείδου, Μαρίας Μπασακάρη), την Τρίτη 28.1.2025, από ώρα 08:00 έως 15:00.
Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.
Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε. θα πρέπει να θεωρούνται ότι ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΕΥΜΑ.
Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.
