Τροφή για σκέψη

Επικίνδυνες καταστάσεις από τους κάδους στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας

Για άλλη μία φορά κάτοικοι και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην οδό Αναγνωσταρά, κοντά στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας διαμαρτύρονται για την κατάσταση που βρίσκονται οι κάδοι ανακύκλωσης.

Οι κάδοι ανακύκλωσης έχουν γεμίσει από χαρτόκουτα και πολλά από αυτά βρίσκονται μπροστά και δίπλα από τους κάδους, με αποτέλεσμα μία πιθανή δυνατή καταιγίδα αλλά και οι δυνατοί άνεμοι που επικρατούν να τα παρασύρουν και να φράξουν τα φρεάτια που βρίσκονται εκεί κοντά.
Παρόμοιο περιστατικό συνέβη στις πλημμύρες της 7ης Σεπτεμβρίου 2016.

ΣΤΕΝΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ-ΞΕΧΕΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΙ ΚΑΔΟΙ

Είναι ένα θέαμα που έχουμε δει και επισημάνει κι άλλες φορές και το πιο λογικό είναι να καθαρίζονται οι συγκεκριμένοι κάδοι με το κλείσιμο των καταστημάτων, αφού υπάρχουν πολλά καταστήματα στην περιοχή και οι κάδοι είναι λίγοι, δεν επαρκούν, με αποτέλεσμα να γεμίζουν και να δημιουργείται αυτό το πρόβλημα. Τα στενά πεζοδρόμια από την άλλη με τους γεμάτους κάδους επιδεινώνουν το πρόβλημα, αναγκάζοντας τους πεζούς να κατεβούν στο δρόμο!
Προφανώς και είναι λάθος οι θέση τους, καθώς έχουν τοποθετηθεί σε μια εσοχή του στενού πεζοδρομίου με αποτέλεσμα να εκμηδενίζεται ο απαραίτητος χώρος που θα έπρεπε να έχει ο πεζός για να περάσει.

Επικίνδυνες καταστάσεις από τους κάδους στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας
To Top