ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περιφέρεια Αττικής: Οι ανάγκες σε τρόφιμα έχουν υπερκαλυφθεί

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ- H ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές. Το “κύμα” αγάπης και αλληλεγγύης από όλη την Ελλάδα κατέκλυσε τους χώρους όπου συγκεντρώνονται τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης για τους πυροπαθείς.

Έκκληση στους πολίτες και στους φορείς να ενημερώνονται πρώτα από το Κέντρο Logistics της Περιφέρειας Αττικής για τις υπάρχουσες ανάγκες, που πρέπει να καλυφθούν, πριν προβούν στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, ώστε η βοήθεια να είναι στοχευμένη και να καλύπτει τις ανάγκες που υπάρχουν, απευθύνει η Περιφέρεια Αττικής.

Στην ανακοίνωσή της αναφέρονται τα εξής:
“Η άμεση ανταπόκριση όλων για τη στήριξη των πληγέντων από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική μέσω του Κέντρου Logistics της Περιφέρειας Αττικής, είναι συγκινητική και έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Για την αποτελεσματική διαχείριση της βοήθειας αυτής προς όφελος των συμπολιτών μας που την έχουν ανάγκη, παρακαλούμε να ενημερώνεστε από το Κέντρο Logistics, στα τηλέφωνα 210-4819001 / 213-2129104 / 213-2129105 / 213-2129117, τον σχετικό χώρο (banner) στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής και στο email center@patt.gov.gr, για τις υπάρχουσες ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν. Προς το παρόν οι ανάγκες σε τρόφιμα έχουν υπερκαλυφθεί”.

Μ.Π.

Περιφέρεια Αττικής: Οι ανάγκες σε τρόφιμα έχουν υπερκαλυφθεί
To Top