Υγεία

Ημερίδα προληπτικής ιατρικής στην Μάνη στις 23/5

ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23/5 ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΜΑΝΗΣ

Μια ακόμα δράση κοινωνικής προσφοράς προς το δημότη διοργανώνεται από φορείς εθελοντισμού του δήμου Δυτικής Μάνης. Την Τετάρτη 23 Μαίου στις 17:30, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα προληπτικής ιατρικής με θέμα: «Σπίλοι και πρόληψη του μελανώματος και του καρκίνου του δέρματος», στη Βάση της ΓΑΙΑ στον Άγιο Νικόλαο Δυτικής Μάνης.

Εισηγητές ιατροί θα είναι:
Ουρανία Καστανά Πλαστικός Χειρουργός, πρώην διευθύντρια τμήματος Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός»
Παναγιώτης Κουράκος Πλαστικός Χειρουργός, πρώην Ιατρός Τμήματος Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός»
* Στο πλαίσιο της ημερίδας θα παρέχεται δωρεάν δυνατότητα εξέτασης από τους γιατρούς, σε όσους επιθυμούν.
* Θα υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης και από αγγλόφωνους, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την Ημερίδα.

Συνδιοργανωτές είναι οι παρακάτω φορείς:
Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου Καρδαμύλης
Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Λυκείου Καρδαμύλης
Σύνδεσμος Καταλυματιών Στούπας
Σύλλογος Εθελοντών Μάνης «ΓΑΙΑ»
Πολιτιστικό Σωματείο για την Τέχνη & Φύση «ΝΑΡΤΟΥΡΑ»

Ημερίδα προληπτικής ιατρικής στην Μάνη στις 23/5
To Top