Μουσική

Mε συναυλία Τσαλίκη η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου το Σάββατο στη Σπάρτη

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ

Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου – Μεγάλη συναυλία με τον Γιώργο Τσαλίκη – Το Μαγικό Χωριό του Άγιου Βασίλη ανοίγει τις πύλες του για να προσφέρει άφθονη ψυχαγωγία

Στον ρυθμό των Χριστουγέννων μπαίνει ο Δήμος Σπάρτης, με τη διοργάνωση πλήθους εορταστικών εκδηλώσεων, που υπόσχονται διασκέδαση και ψυχαγωγία τους μικρούς και μεγάλους φίλους.
Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου θα γίνει η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης, όπου θα ανοίξει τις πύλες του, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, το Μαγικό Χωριό του Άγιου Βασίλη, προσφέροντας ένα πλήθος ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων για τους μικρούς φίλους: μπαλονοκατασκευές, ζωγραφική προσώπου, ζαχαροπλαστική για παιδιά, φουσκωτά παιχνίδια, επιδαπέδια παιχνίδια, τραμπολίνο και άλλες δραστηριότητες, θα μας βάλουν στην εορταστική ατμόσφαιρα.
Στην υποδοχή, ο Άγιος Βασίλης θα είναι έτοιμος να φωτογραφηθεί και να σκορπίσει χαμόγελα σε όλα τα παιδιά, υπό τις μελωδίες της χορωδίας του Μουσικού Σχολείου Σπάρτης, ενώ αμέσως μετά ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης μάς υπόσχεται άφθονη διασκέδαση με γνωστές χριστουγεννιάτικες και άλλες δικές του επιτυχίες.

Αναλυτικότερα, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου:

17:30 Ανοίγει τις πύλες του το Μαγικό χωριό του Άγιου Βασίλη.

18:00-18:30 Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την χορωδία του Μουσικού Σχολείου Σπάρτης.

18:30-18:45 Ανάβουμε τη φλόγα του Άγιου Βασίλη και φωτίζεται το δέντρο.

18:45 Συναυλία με τον Γιώργο Τσαλίκη.

To Top