Η Καλαμάτα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την εντός έδρας αναμέτρηση της Δευτέρας (25/11, 14:30) με τa Χανιά, για την 10η αγωνιστική του Β’ ομίλου της Super League 2. Ο Δημήτρης Σπανός ανακοίνωσε την αποστολή επιλέγοντας 23 ποδοσφαιριστές από τους οποίους θα βγει η τελική 20άδα πριν το ματς.
Στην αποστολή επιστρέφει Αλγκαρανάζ ενώ εκτός είναι ο Μουστακόπουλος λόγω καρτών, οι τραυματίες Κωνσταντινόπουλος, Αναστασόπουλος, και οι Στίκας, Ούμπεντα, Μάροβιτς, Χότζα, Καστόρας.
Η αποστολή της ομάδας μας για τον αγώνα με τα Χανιά αποτελείται από τους:
Κότσαρης, Λαδάς, Μέντες, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Ουές, Βασιλαντωνόπουλος, Πίρινεν, Τσελεπίδης, Στρούγγης, Μπακαγιόκο, Ριένστρα, Κατάλντι, Άλβες, Ξενιτίδης, Μορέιρα, Φρίμπονγκ, Μόρσεϊ, Γρίβας, Ντιγκινί, Παμλίδης, Μπαράλες, Αλγκαρανάζ.
![](https://www.messinialive.gr/wp-content/uploads/2017/06/logo-website-3.png)