Αθλητισμός

Το Αιγάλεω «βύθισε» τα Χανιά, νέα νίκη για Παναργειακό

Παναργειακός και Καλαμάτα ήταν οι μεγάλοι θριαμβευτές στα δύο ντέρμπι της Πελοποννήσου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2.

Νωρίς το μεσημέρι, η «Μαύρη Θύελλα» νίκησε με 1-0 την Παναχαϊκή, χάρη σε γκολ του Γιώργου Παμλίδη στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Λίγες ώρες αργότερα, ο Παναργειακός πέρασε νικηφόρα από το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», κερδίζοντας με 3-1 στον Αστέρα Τρίπολης Β’. Ο σύλλογος από το Άργος σκόραρε δις στο τέλος του πρώτου μέρους, με τους Μαμαντού Ντιαλό (42’) και Κέβιν Καμπράν (45’ με πέναλτι). Οι Αρκάδες μείωσαν με τον Γιώργο Κωστέα (51’), αλλά ο Αντώνης Τσιράκης (81’) έγειρε οριστικά την πλάστιγγα υπέρ του Παναργειακού, που πήρε δεύτερο σερί «τρίποντο».

Στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης», το Αιγάλεω δεν επέτρεψε στον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να χαρεί στο ντεμπούτο του στον πάγκο των Χανίων. Το «Σίτι» πήρε τη νίκη με 1-0 χάρη σε γκολ του Πάρη Μπάμπη, με τον πρώην άσο της ΑΕΚ να σκοράρει στο 75ο λεπτό. Το Αιγάλεω ανέβηκε τέταρτο με οκτώ βαθμούς, αφήνοντας δίχως νίκη τα Χανιά που πέρυσι διεκδίκησαν μέχρι τέλους την άνοδο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2:

Πανιώνιος – ΑΕΚ Β’ 2-1

Κηφισιά – Ηλιούπολη 5-0

Καλαμάτα – Παναχαϊκή 1-0

Αστέρας Τρίπολης Β’ – Παναργειακός 1-3

Αιγάλεω – Χανιά 1-0

Η Βαθμολογία (5η Αγωνιστική)

1.Κηφισιά 13

2.Πανιώνιος 13

3.Καλαμάτα 11

4.Αιγάλεω 8

5.Ηλιούπολη 7

6.Παναργειακός 6

7.ΑΕΚ Β’ 5

8.Παναχαϊκή 3

9.Αστέρας Τριπ. Β’ 2

10.Χανιά 1

To Top