Αθλητισμός

Τέλος ο Τάτσης από την Παναχαϊκή πριν το ματς με Καλαμάτα

Με νέο προπονητή θα έρθει η Παναχαϊκή στην Καλαμάτα την Κυριακή για την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής καθώς οι αχαιοί ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Τάτση, ο οποίος πλήρωσε το μάρμαρο για τις μέτριες επιδόσεις της ομάδας στη Super League 2. Η απόφαση αυτή ήρθε μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα στη σεζόν, που άφησε κόσμο και διοίκηση με ερωτήματα για το μέλλον της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ εκφράζει ευγνωμοσύνη για την προσφορά του Τάτση, αναγνωρίζοντας τη σημαντική του συνεισφορά στην περσινή επιτυχία της παραμονής στην κατηγορία, η οποία θεωρήθηκε «θαύμα» από πολλούς.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή βρίσκεται στη δύσκολη θέση να ανακοινώσει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Τάτση!

Μοιραζόμαστε την ευγνωμοσύνη μας για την προσφορά του στο σύλλογό μας και για την καταλυτική του συνεισφορά στο περσινό «θαύμα» της παραμονής στην κατηγορία.

Τα επιτεύγματά και η ακεραιότητα του χαρακτήρα του θα μείνουν χαραγμένα στη μνήμη μας και η πόρτα του συλλόγου μας θα είναι πάντα ανοιχτή!

«Κόουτς καλή συνέχεια με υγεία και επιτυχίες!».

To Top