Αθλητισμός

Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Euroleague και τις ευρωπαϊκές “μάχες” των ΠΑΟΚ, Άρη, Κολοσσού και Αμαρουσίου

Στις σημερινές (16/10) αθλητικές μεταδόσεις δεσπόζει το Μπαρτσελόνα – Μονακό που κλείνει το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Euroleague, ενώ ξεχωρίζουν και τα ευρωπαϊκά ματς των ΠΑΟΚ, Άρη, Κολοσσού Ρόδου και Αμαρουσίου.

Το “μενού” των σημερινών (16/10) αθλητικών μεταδόσεων έχει αρκετή… δόση μπάσκετ! Με σούπερ παιχνίδι μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Μονακό κλείνει το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Euroleague, μια “μονομαχία” που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον και τους Μονεγάσκους με νίκη να έχουν μεγάλη ευκαιρία να περάσουν ακόμη και πρώτοι στη βαθμολογία.

Παράλληλα, το μπασκετικό πρόγραμμα έχει και ελληνικό ενδιαφέρον καθώς στις ευρωπαϊκές… μάχες ρίχνονται οι ΠΑΟΚ, Άρης, Κολοσσός Ρόδου και Μαρούσι. Δράση υπάρχει και στο πόλο όπου η νταμπλούχα ομάδα ανδρών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την Σαμπαντέλ εκτός έδρας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του φετινού Champions League. Αναλυτικά οι ώρες και τα κανάλια των αναμετρήσεων.

Ώρα… Ευρώπης για ΠΑΟΚ, Άρη, Κολοσσό Ρόδου και Μαρούσι

ΠΑΟΚ και Μαρούσι, οι δυο ομάδες που εκπροσωπούν την Ελλάδα στο FIBA Europe Cup έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για την 2η αγωνιστική της διοργάνωσης. Ο “δικέφαλος του βορρά” φιλοξενεί την Πόρτο στο Παλατάκι σ’ ένα ντέρμπι κορυφής του 9ου ομίλου. Οι Θεσαλονικείς είχαν πάρει τη νίκη (74-70) την πρώτη αγωνιστική στο εκτός έδρας ματς με την Λίμπουργκ και θέλουν με… σύμμαχο τον κόσμο τους να πάρουν “κεφάλι” στην κούρσα για την πρωτιά του ομίλου.

Από την αλλη, το Μαρούσι διασταυρώνει τα ξίφη του στο Μπακού με τη Σαμπάχ, με την ομάδα των βορείων προαστίων να έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Κολοσσού στην Basket League και να έχει μοναδικό στόχο το 2/2 στον 7ο όμιλο της διοργάνωσης καθώς στην πρεμιέρα είχε επιβληθεί εντός έδρας με 99-80 της Νόρμπενινγκ πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση με επίθεση “φωτιά”. Νοκ άουτ για την ελληνική ομάδα παραμένει ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ισμαέλ Σανόγκο που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Από την άλλη, πολύ “δυνατό” ματς έχει ο Άρης ο οποίος φιλοξενεί την Χάποελ Ιερουσαλήμ στο “Nick Gallis Hall” για την 4η αγωνιστική του Eurocup, με τους “κίτρινους” να θέλουν να εκμεταλλετούν την έδρα τους με στόχο να ζευγαρώσουν τις νίκες τους μετά την εκτός έδρας νίκη στη Λιθουανία επί της Λιετκάμπελις. Oι Θεσσαλονικείς δεν μπορούν να υπολογίζουν στις υπησρείες του Ρόουλ Άλκινς, ενώ ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Καστρίτης δήλωσε μεταξύ άλλων πως: “Έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα ποιοτική, η οποία διαθέτει ταλέντο, εξαιρετικούς ξένους, αλλά και καλούς Ισραηλινούς καλαθοσφαιριστές. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να κατακτήσουμε το θετικό αποτέλεσμα”.

Tέλος, ο Κολοσσός Ρόδου που για πρώτη φορά στην ιστορία του αγωνίζεται σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχει δύσκολο έδρο απέναντι στην πανίσχυρη Τενερίφη την οποία και θα υποδεχθεί στην έδρα του για την 2η αγωνιστική του Basketball Champions League, ένα ιστορικό παιχνίδι για τους Ροδίτες καθώς αυτό θα είναι πρώτος εντός έδρας αγώνας της ιστορίας του στο “σπίτι” του. Στόχος να αφήσει πίσω του την βαριά ήττα (8454) στην πρεμιέρα από την Σεντ Γκάλεν και να πάρει την πρώτη του νίκη στην διοργάνωση.

Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας:

11:30 Novasports 6HD WTA 500 2024 Κίνα, 2η Μέρα Τένις

12:30 Novasports 6HD WTA 500 2024 Κίνα, 2η Μέρα Τένις

13:00 COSMOTE SPORT 6 HD ATP 250 2024 Αµβέρσα Τένις

15:00 COSMOTE SPORT 6 HD ATP 250 2024 Αµβέρσα Τένις

16:00 Action 24 Νήαρ Ηστ – Νεανική Εστία Μεγαρίδας Elite League Μπάσκετ

18:00 FIBA TV Σαμπάχ – Μαρούσι, FIBA Europe Cup Μπάσκετ

19:00 Novasports Start Μπαχτσεσεχίρ – Τρέντο Eurocup Μπάσκετ

19:15 ΕΡΤ Sports 2 Σαμπαντέλ – Ολυμπιακός Champions League πόλο ανδρών

19:30 COSMOTE SPORT 4 HD Κολοσσός – Τενερίφη FIBA Basketball Champions League Μπάσκετ

19:30 COSMOTE SPORT 6 HD ATP 250 2024 Αµβέρσα Τένις

20:00 Novasports Prime Άρης – Χάποελ Ιερουσαλήμ Eurocup Μπάσκετ

20:00 Novasports 6HD Μπουντούτσνοστ – Τρεφλ Σόποτ Eurocup Μπάσκετ

20:15 ΕΡΤ3 ΠΑΟΚ – Πόρτο FIBA Europe Cup Μπάσκετ

21:30 Novasports 5HD Μπανταλόνα – Γουλβς Βίλνιους Eurocup Μπάσκετ

21:30 Novasports 4HD Μπαρτσελόνα – Μονακό Euroleague Μπάσκετ

21:30 COSMOTE SPORT 6 HD ATP 250 2024 Αµβέρσα Τένις

To Top