Αθλητισμός

“Τρίτων”: Ο Όμιλος Ξυλορακέτας Καλαμάτας εντάχθηκε στην Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης

Ένταξη του ‘’ΤΡΙΤΩΝ’’ Καλαμάτας στην Ε.Φ.Ο.Α.-Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ & ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ – ΠΑΡΑΚΤΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ‘’ΤΡΙΤΩΝ’’ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ,
με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την επίσημη ένταξη του στην Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης(Ε.Φ.Ο.Α.). Αυτή η εξέλιξη αποτελεί ορόσημο για εμάς και επιβεβαίωση της σκληρής δουλειάς, της αφοσίωσης και της ενότητας που έχουμε επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια
Η ένταξη του ‘’ΤΡΙΤΩΝ’’ Καλαμάτας στην ΕΦΟΑ προσφέρει νέες ευκαιρίες στους αθλητές μας, καθώς θα έχουν πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας προπονητικά προγράμματα, διοργάνωση αγώνων και συμμετοχή σε Πανελλήνιες διοργανώσεις. Παράλληλα, θα ενισχυθούν οι υποδομές του σωματείου και θα προωθηθεί η ανάπτυξη του αθλήματος σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Η επιτυχία μας οφείλεται στην ενότητα και την επιμονή που δείξαμε όλα αυτά τα χρόνια. Οι αθλητές – Μέλη είναι αυτοί που συνέβαλαν σημαντικά στην ανάπτυξη του σωματείου μας, προάγοντας αξίες όπως η συνεργασία, ο σεβασμός και η αθλητική αριστεία.
Θα ήθελα επίσης να εκφράσω την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη προς τον Δήμο Καλαμάτας, ο οποίος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πορεία μας. Η διάθεση του χώρου του Δήμου για τις προπονήσεις και τις διοργανώσεις μας έχει συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξή μας. Χωρίς την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη του Δήμου, αυτή η επιτυχία δεν θα ήταν εφικτή.
Η συνεργασία μας με τον Δήμο όχι μόνο μας παρέχει τις υποδομές που χρειαζόμαστε, αλλά επίσης προάγει τον αθλητισμό στην περιοχή μας, ενισχύοντας τη συμμετοχή των νέων και προάγοντας υγιείς αξίες.

Συνεχίζουμε με στόχο την αριστεία και την εκπροσώπηση του σωματείου μας με υπερηφάνεια, εμπνέοντας την νέα γενιά αθλητών , αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που μας δίνονται.
Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξή σας.

To Top