Βιβλίο

«Αγκαλιά μ’ ένα βιβλίο, η βιβλιοθήκη πάει σχολείο»: Διαδραστική παρουσίαση βιβλίων την Παρασκευή στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας και το 8ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας σας προσκαλούν σε μια μεγάλη γιορτή με τους Μαξ & Λόη και την απίθανη χρονομηχανή του επιστήμονα Χομπ στο πλαίσιο του προγράμματος φιλαναγνωσίας της βιβλιοθήκης «Αγκαλιά μ’ ένα βιβλίο, η βιβλιοθήκη πάει σχολείο». Ελάτε να ανακαλύψουμε το Σύμπαν, τους Πλανήτες, τους Αστερισμούς και τον συναρπαστικό κόσμο των δεινοσαύρων παρέα με τη συγγραφέα Κάλλια Σπανουδάκη, με αφορμή τα βιβλία της σε εικονογράφηση του Χρήστου Κούρτογλου. Η διαδραστική παρουσίαση των βιβλίων της θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024, στις 18:30 στο Φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά από 5 ετών και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Ίκαρος και το βιβλιοπωλείο Βιβλιόπολις και με την αρωγή του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου.

To Top