Αθλητισμός

Μιλτιάδης: Εντυπωσιάζει στο ξεκίνημα της Γ’ Εθνικής – Η μεγάλη ευκαιρία στα δυο επόμενα ματς

Εντυπωσιακό είναι το ξεκίνημα του Mιλτιάδη στον τρίτο όμιλο της Γ’ Εθνικής καθώς μετά από τέσσερις αγωνιστικές συνεχίζει αήττητος και μάλιστα με συγκομιδή που τον έχει φέρει ισόβαθμο με άλλες δύο ομάδες στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Μετά τις δύο ισοπαλίες στο ξεκίνημα της σεζόν, με το μεγάλο φαβορί Κόρινθο στον Κορδία και στη Λέσβο απέναντι στον Αιγέα Πλωμαρίου, ήρθαν οι δύο ιστορικές νίκες. Η πρώτη εντός έδρας απέναντι στη Ρόδο στην επιστροφή στο γήπεδο Γαργαλιάνων και η δεύτερη την περασμένη Κυριακή στη Φωκίδα όπου η ομάδα με το γκολ του Κώστα Ηλιόπουλου έσπασε το ρόδι σε εκτός έδρας ματς στην Γ’ Εθνική.

Το συγκρότημα του Μιχάλη Φασουλή αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη ως τώρα στο πρωτάθλημα, με τις υπόλοιπες ομάδες που δεν γνώριζαν τη δυναμική του και ρωτούν να μάθουν περισσότερα για τον πρωταθλητή Μεσσηνίας, που εντυπωσιάζει και έχει καταφέρει να φιγουράρει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Το κέρδος για τον Μιλτιάδη είναι διπλό, καθώς πρόκειται για μία καινούργια ομάδα και με τα θετικά αποτελέσματα κερδίζει χρόνο ώστε ο Μιχάλης Φασουλής να φτάσει τους ποδοσφαιριστές του στο επίπεδο που επιθυμεί. Κερδίζει επίσης σε ψυχολογία, καθώς οι νίκες έχουν δημιουργήσει ιδιαίτερα θετικό κλίμα στην ομάδα και βεβαίως έχουν ανοίξει την όρεξη για μεγαλύτερα πράγματα στη συνέχεια.

Από την άλλη βέβαια, στον Μιλτιάδη γνωρίζουν πως δεν πρέπει να επαναπαυτούν στις δάφνες των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών και πως το πρωτάθλημα δεν είναι σπριντ αλλά ένας αγωνιστικός μαραθώνιος, ο οποίος θα χρειαστεί διάρκεια και συνέπεια.

Το ζητούμενο είναι να διαφυλάξει την έδρα του, και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει στα ματς που ακολουθούν με Αστέρα Σταυρού και ΑΕΡ Αφάντου τις δύο προσεχείς Κυριακές. Εάν ο Μιλτιάδης καταφέρει και αξιοποιήσει στο έπακρο το γήπεδο Γαργαλιάνων σε αυτά τα δύο παιχνίδια, θα εδραιωθεί για τα καλά στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας, αποβάλλοντας σιγά-σιγά το άγχος της γρήγορης παραμονής. Παράλληλα, θα κλείσει ιδανικά τον Οκτώβριο πριν από τη δύσκολη αποστολή στη Σύρο για την αναμέτρηση με την πρωτοπόρο Ελλάς Σύρου.

To Top