Αθλητισμός

Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε τις “μάχες” Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού AKTOR στην Euroleague

Ξεκινάει η… διαβολοβδομάδα στην Euroleague με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο και τον Παναθηναϊκό AKTOR να φιλοξενείται από την Παρί, σε δύο ματς που κλέβουν την παράσταση στις αθλητικές μεταδόσεις

Η Euroleague μπαίνει στην πρώτη της… διαβολοβδομάδα για τη νέα σεζόν με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να δίνουν τις “μάχες τους, οι οποίες και ξεχωρίζουν στις αθλητικές μεταδόσεις. Παράλληλα η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Βόννη για το Basketball Champions League.

Ο Ολυμπιακός και το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο για την 3η αγωνιστική της Euroleague. Στα ευχάριστα για τους “ερυθρόλευκους” είναι πως μετά τον Φαλ, ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ο Μιλουτίνοφ. Αναφορικά με το ματς, ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε μεταξύ άλλων.

“Δε μας αρέσουν τα συνεχόμενα παιχνίδια αλλά αυτό είναι το καθεστώς κι αυτά είναι τα δεδομένα που έχουμε. Ως προπονητές πρέπει να σκεφτούμε ποια ομάδα έχουμε απέναντί μας. Το Μιλάνο είναι μια ομάδα με πολύ καλό προπονητή και πολύ ταλέντο.

Δεν θα παίζουν όλοι οι παίκτες σε όλα τα παιχνίδια. Θα γίνεται rotation όχι με βάση την αξία τους, αλλά με βάση τους αριθμούς πλέον. Μπορεί να κρίνουν ένα ματς ενώ στο προηγούμενο έχουν παίξει λίγο ή καθόλου. Θα το διαχειριστούμε έτσι όπως πρέπει γιατί είναι μία απόφαση κοινή της διοίκησης και δική μου, αφού πέρυσι οι τραυματισμοί μας στοίχισαν. Θα χρειαστεί μία περίοδος για να το συνηθίσουν οι παίκτες, αλλά θα είναι για καλό”, είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR κόντρα στην Παρί

Ο Παναθηναϊκός AKTOR φιλοξενείται από την Παρί, με τον Εργκίν Αταμάν να σχολιάζει σχετικά: “Έχουμε διαβολοβδομάδα με δύο παιχνίδια στη σειρά και πρέπει πρώτα να σκεφτούμε την Παρί. Είναι η πρώτη τους χρονιά στην Euroleague και μπορεί να έχουν χάσει και τα δύο πρώτα παιχνίδια, αλλά έδειξαν ότι έχουν ικανότητες.

Έχασαν στο τελευταίο λεπτό με τον Ερυθρό Αστέρα και έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι στο Μιλάνι απέναντι στην Αρμάνι. Είναι μια επικίνδυνη ομάδα, παίζουν γρήγορο μπάσκετ. Ο Σορτς είναι το κλειδί τους στην επίθεση και θα είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, γιατί πιστεύω ότι για όλες τις ομάδες τα εκτός έδρας ματς με την Παρί θα είναι πολύ δύσκολα. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να πάρουμε τη νίκη”.

Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις τις Τρίτης (15/10)

20:45 Novasports 6HD Φενέρμπαχτσε – Ερυθρός Αστέρας Euroleague

21:00 COSMOTE SPORT 4 HD  Βόννη – ΑΕΚ FIBA Basketball Champions League

21:05 Novasports 2HD Μακάμπι Τελ Αβίβ – Αναντολού Εφές Euroleague

21:15 Novasports 4HD Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο Euroleague

21:30 Novasports 5HD Παρί – Παναθηναϊκός AKTOR Euroleague

21:30 Novasports 3HD Μπασκόνια – Ρεάλ Μαδρίτης Euroleague

21:30 COSMOTE SPORT 6 HD ATP 250 2024 Αµβέρσα

21:45 Novasports Premier League Σκωτία – Πορτογαλία UEFA Nations League

21:45 Novasports Extra 4 Λιθουανία – Ρουμανία UEFA Nations League

21:45 Novasports Extra 3 Βόρεια Ιρλανδία – Βουλγαρία UEFA Nations League

21:45 Novasports Extra 2 Κόσοβο – Κύπρος UEFA Nations League

21:45 Novasports Extra 1 Ελβετία – Δανία UEFA Nations League

21:45 Novasports Start Παρτίζαν – Μπάγερν Μονάχου Euroleague

21:45 Novasports News Πολωνία – Κροατία UEFA Nations League

21:45 Novasports 1HD Ισπανία – Σερβία UEFA Nations League

To Top