Αθλητισμός

Επιτυχίες για τους αθλητές του Ν.Α.Σ. Καλαμάτας Αίολος στον Διασυλλογικό Αγώνα «Γύθειο 2024»

Απόλυτα επιτυχημένη η παρουσία του Αίολου Καλαμάτας στον 22ο Διασυλλογικό Αγώνα «Γύθειο 2024», που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 12-13 Οκτωβρίου. Οι αθλητές του συλλόγου διακρίθηκαν τόσο στις κατηγορίες Optimist όσο και Laser

Με εξαιρετικές εμφανίσεις και σημαντικές διακρίσεις ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Ν.Α.Σ. Καλαμάτας Αίολος στον OPEN Πανελλήνιο 22ο Διασυλλογικό Αγώνα «Γύθειο 2024». Οι αθλητές του συλλόγου συμμετείχαν στις κατηγορίες σκαφών Optimist και Laser, και κατέκτησαν κορυφαίες θέσεις.

IMG-5711

IMG-5719

IMG-5731

Στην κατηγορία Optimist αγόρια έως 13 ετών, ο Φίλιππος Λημνιός ξεχώρισε, κατακτώντας την 1η θέση, ενώ πήρε και την 1η θέση στη γενική κατάταξη της κατηγορίας. Ο Παναγιώτης Πατικόπουλος ακολούθησε με την 3η θέση στη γενική κατάταξη.

Στην κατηγορία Laser, ο Δημήτρης Πατικόπουλος πήρε την 1η θέση στα αγόρια, ενώ ο Αριστοτέλης Σιαφάκας κατέλαβε την 3η θέση. Στα κορίτσια, η Δανάη Μανωλοπούλου κατέκτησε τη 2η θέση και η Μαρία Τρουπάκη την 3η θέση.

Η αποστολή του συλλόγου αποτελούνταν από 16 αθλητές, με την καθοδήγηση των προπονητών Παναγιώτη Κατσούλα και Γιώργου Τσακάκου, ενώ τη διοργάνωση υποστήριξαν τα στελέχη του συλλόγου και οι γονείς των αθλητών.

Αναλυτικά η αποστολή: Πατικόπουλος Παναγιώτης, Λημνιός Φίλιππος, Γεωργακόπουλος Φοίβος, Πατικόπουλος Αλέξανδρος, Ρήγας Νίκος, Τσιμπούρης Χρήστος, Σαπάκος Γιώργος, Παναγιωτόπουλος Γιώργος, Γιαννόπουλος Θοδωρής, Πατικόπουλος Δημήτρης, Κολιτσιδάκης Μάριος, Σιαφάκας Αριστοτέλης, Λημνιός Ιωάννης, Μπούρας Παναγιώτης, Τρουπάκη Μαρία και Μανωλοπούλου Δανάη.

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές του Συλλόγου Παναγιώτης Κατσούλας και Γιώργος Τσακάκος, η έφορος αγωνιστικών ομάδων Μάντυ Ψυροπούλου, η ταμίας του Συλλόγου Κατερίνα Νινιού, ο έφορος υλικού Γιώργος Γιαννόπουλος και ο έφορος επικοινωνίας Κωνσταντίνος Μανωλόπουλος.

To Top