Αθλητισμός

ΑΕΚ Β’ – Καλαμάτα 2-2: Η ανατροπή έμεινε στη μέση για τη Μαύρη Θύελλα, γκέλα στο Σεραφίδειο

Η Καλαμάτα που βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 6’, κατάφερε να ισοφαρίσει πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους αλλά δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο και άφησε βαθμούς για δεύτερη σερί αγωνιστική

Δεύτερη σερί ισοπαλία για την Καλαμάτα στο πρωτάθλημα του Super League 2 καθώς μετά το 1-1 στο Aιγάλεω, έμεινε στο 2-2 με την ΑΕΚ Β’ στο Σεραφείδιο για την 4η αγωνιστική αφήνοντας δυο ακόμα πολύτιμους βαθμούς στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Με άμυνα -παιδική χαρά στο ξεκίνημα του αγώνα οι μελανόλευκοι βρέθηκαν από το πουθενά να χάνουν με 2-0, κατάφεραν στη συνέχεια και πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο να ισοφαρίσουν σε 2-2 αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοσή τους δεν ήταν τέτοια ώστε να καταφέρουν την ολική ανατροπή.

Η ΑΕΚ Β’ μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και πήρε μεγάλο προβάδισμα στο πρώτο 6λεπτο όταν η μελανόλευκη άμυνα είχε… μείνει στα αποδυτήρια.

Η Ένωση άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Κοντονίκο, έπειτα από ωραία πάσα του Θεοδωρίδη που βρήκε τον επιθετικό αμαρκάριστο στη μεγάλη περιοχή. Λίγα λεπτά αργότερα, στο 6’, ο Σόσα διπλασίασε τα τέρματα της Ένωσης με εύστοχο τελείωμα, ανεβάζοντας το προσωπικό του απολογισμό στα τέσσερα γκολ τη φετινή σεζόν.

Η Καλαμάτα, ωστόσο, δεν άργησε να αντιδράσει. Στο 30′, ο Μπαράλες με εξαιρετικό τακουνάκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, μειώνοντας σε 2-1, μετά από γύρισμα του Μορέιρα και χαμηλό σουτ του Γρίβα. Η ισοφάριση ήρθε πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Παμλίδης εκτέλεσε δυνατό σουτ εκτός περιοχής, γράφοντας το 2-2 στο 39’.

Συναρπαστικό φινάλε χωρίς νικητή

Το δεύτερο ημίχρονο μπορεί να μην είχε γκολ, όμως και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη. Η Ένωση έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Θεοδωρίδη στο 67′ με κεφαλιά να κάνει το 3-2, με τον ίδιο παίκτη να αστοχεί σε τετ α τετ 5 λεπτά αργότερα, ενώ η ομάδα του Αναστόπουλου έφτασε μία ανάσα από ακόμη ένα τρίποντο στις καθυστερήσεις με τον Μορέιρα να εκτελεί φάουλ στο 90+3′ και τη μπάλα να κοντράρει στο τείχος αναγκάζοντας τον Θεοχάρη να απομακρύνει σε κόρνερ με τα ακροδάχτυλα, δίνοντας το βαθμό στην ομάδα του.

ΑΕΚ Β’ – Καλαμάτα 2-2

ΑΕΚ Β (Κούστας): Θεοχάρης, Μανίσα, Κοσίδης, Παυλάκης, Κάτσικας (69′ Λεφράνκ), Ρουκουνάκης, Κολιμάτσης, Γκολφίνος, Σόσα, Κοντονίκος (46′ Κανελλόπουλος), Θεοδωρίδης.

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Κότσαρης, Βασιλαντωνόπουλος (46′ Ουές), Βαλεριάνος, Στρούγγης, Πίρινεν, Μουστακόπουλος, Μορέιρα, Ριένστρα (60′ Ξενιτίδης), Γρίβας, Παμλίδης (75′ Φρίμπονγκ), Μπαράλες

Νότιος Όμιλος αποτελέσματα 4η αγωνιστική

Κυριακή 13/10

ΑΕΚ Β’ – Καλαμάτα 2-2

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου – Διαγόρας (15:00)

Ηλιούπολη – Αστέρας Τρίπολης Β’ (15:00)

Παναχαϊκή – Κηφισιά (16:00)

Δευτέρα 14/10

Πανιώνιος – Αιγάλεω (16:30)

Η βαθμολογία

1. Καλαμάτα 8 (1 αγώνα περισσότερο)

2. Κηφισιά 7

3. Πανιώνιος 7

4. Αιγάλεω 5

5. ΑΕΚ Β’ 5 (1 αγώνα περισσότερο)

6. Ηλιούπολη 4

7. Παναχαϊκή 3

8. Αστέρας Aktor Β’ 2

9. Χανιά 1

10. Παναργειακός 0

To Top