Αθλητισμός

Α’ τοπική: Τα βλέμματα σε Γαργαλιάνους, Μεθώνη

Η 3η αγωνιστική της Α’ τοπικής Μεσσηνίας ολοκληρώνεται σήμερα με σημαντικούς αγώνες, όπου το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στους αγώνες των πρωτοπόρων, Εράνης Φιλιατρών και Πανθουριακού. Αμφότερες οι ομάδες έχουν κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα, και θα επιδιώξουν να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους.

Τέλος Άγρας – Α.Σ. Πανθουριακός (15:00, Γήπεδο Γαργαλιάνων)

Ο Τέλος Άγρας, που προέρχεται από μια σημαντική νίκη με 2-1 εκτός έδρας επί του ΠΑΣ Ράχης, υποδέχεται τον ισχυρό Πανθουριακό. Η ομάδα των Γαργαλιάνων, με 4 βαθμούς μέχρι στιγμής, θέλει να δυσκολέψει τους πρωτοπόρους. Ο Πανθουριακός, που μετρά δύο νίκες και 7-0 γκολ, δείχνει σε εξαιρετική φόρμα, έχοντας επικρατήσει άνετα με 5-0 του Παναθηναϊκού Καλαμάτας την προηγούμενη αγωνιστική.

Ακρίτας Κορώνης – Α.Ο. Ομόνοια (16:00, Γήπεδο Κορώνης)

Ο Ακρίτας Κορώνης, που πέτυχε την πρώτη του νίκη με το εμφατικό 5-1 απέναντι στο Διαβολίτσι, φιλοξενεί την Ομόνοια, η οποία μετράει έναν βαθμό με την ισοπαλία (2-2) κόντρα στη Μεθώνη. Η ομάδα της Κορώνης θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία, ενώ η Ομόνοια αναζητά το πρώτο της τρίποντο.

Α.Ο. Μεθώνης – Εράνη Φιλιατρών (16:00, Γήπεδο Μεθώνης)

Η πρωτοπόρος Εράνη Φιλιατρών, μετά το εντυπωσιακό 6-0 επί της Στενωσιάς, θα δοκιμαστεί στη Μεθώνη. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει με δύο ισοπαλίες, τελευταία εκ των οποίων το 2-2 με την Ομόνοια. Η Εράνη έχει την καλύτερη επίθεση και άμυνα του πρωταθλήματος και θέλει να παραμείνει στην κορυφή.

Α.Ο. Στενωσιάς – Α.Ε. Μάνης (16:00, Γήπεδο Στενωσιάς)

Η Στενωσιά, που προέρχεται από ένα βαρύ 6-0 από την Εράνη Φιλιατρών, φιλοξενεί την Α.Ε. Μάνης με στόχο να ανακάμψει και να διεκδικήσει βαθμούς. Με 3 βαθμούς στη μέχρι τώρα πορεία της, η Στενωσιά θέλει να αφήσει πίσω της την ήττα και να εκμεταλλευτεί την έδρα της για να επιστρέψει στις νίκες. Η Α.Ε. Μάνης, μετά την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα (2-0 απέναντι στον Ηρακλή Καλαμάτας), θα επιδιώξει να συνεχίσει με θετικά αποτελέσματα, καθώς στοχεύει να ανέβει κι άλλο στη βαθμολογία. Οι δύο ομάδες είναι κοντά σε βαθμούς, οπότε το ματς αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ηρακλής Καλαμάτας – Α.Ο. Φοινικούντας (19:00, Δημοτικό Π. Μπαχράμης)

Ο Ηρακλής Καλαμάτας παραμένει χωρίς βαθμό μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές, με πιο πρόσφατη την ήττα 2-0 από την Α.Ε. Μάνης. Σήμερα θα υποδεχτεί τον Α.Ο. Φοινικούντας, ο οποίος βρίσκεται σε καλή φόρμα μετά τη νίκη του με 2-1 επί της Θύελλας Χαρακοπιού. Η ομάδα της Φοινικούντας, με 4 βαθμούς, θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες του Ηρακλή και να προσθέσει άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της. Από την πλευρά του, ο Ηρακλής χρειάζεται άμεσα θετικό αποτέλεσμα για να ξεφύγει από την ουρά της βαθμολογίας.

Α’ Κατηγορία (3η αγωνιστική)

Α.Ο. Διαβολιτσίου – ΠΑΣ Ράχης 4-1

Παναθηναϊκός Καλαμάτας – Α.Ο. Κυπαρισσίας 0-1

Πάμισος Μεσσήνης – Θύελλα Χαρακοπιού 3-0

Κυριακή 13/10/24:

  • Τέλος Άγρας – Α.Σ. Πανθουριακός (Γήπεδο Γαργαλιάνων) – 15:00
  • Ακρίτας Κορώνης – Α.Ο. Ομόνοια (Γήπεδο Κορώνης) – 16:00
  • Α.Ο. Μεθώνης – Εράνη Φιλιατρών (Γήπεδο Μεθώνης) – 16:00
  • Α.Ο. Στενωσιάς – Α.Ε. Μάνης (Γήπεδο Στενωσιάς) – 16:00
  • Ηρακλής Καλαμάτας – Α.Ο. Φοινικούντας (Δημοτικό Π. Μπαχράμης) – 19:00

To Top