Αθλητισμός

Ο Μάριος Ηλιόπουλος πήγε στον Γκαγκάτση για να συζητήσει για τη διαιτησία μετά το Παναιτωλικός – ΑΕΚ

Ο Μάριος Ηλιόπουλος βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ το πρωί της Τρίτης (8/10), με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ να μιλάει με τον Μάκη Γκαγκάτση, λίγες ώρες μετά την ανάλυση των επίμαχων φάσεων της αγωνιστικής από τον Στεφάν Λανουά.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, θέλησε να τα πει με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Μάκη Γκαγκάτση, μετά την ανάλυση του Στεφάν Λανουά για τις φάσεις που η Ένωση ζήτησε δύο πέναλτι στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο Γάλλος αρχιδιαιτητής εξήγησε πως η διαιτητική ομάδα καλώς δεν έδωσε πέναλτι στις δύο φάσεις που διαμαρτύρεται η ΑΕΚ, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση των ανθρώπων της Ένωσης.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος έκανε, λοιπόν, επίσκεψη στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Μάκη Γκαγκάτση μετά τα όσα έγιναν το τελευταίο τριήμερο, με τον ισχυρό άνδρα του ελληνικού ποδοσφαίρoυ να τον παραπέμπει στην ΚΕΔ.

Επίσημη τοποθέτηση για τη συνάντησή του με τον Μάκη Γκαγκάτση έκανε ο Μάριος Ηλιόπουλος.

Σε σχετική ενημέρωση της «Ένωσης» αναφέρεται συγκεκριμένα:

«Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, κ. Μάριος Ηλιόπουλος, πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ, όπου συνομίλησε για περίπου δύο ώρες με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, κ. Μάκη Γκαγκάτση.

Μετά την αποχώρησή του, προέβη σε μια λιτή, αλλά ουσιαστική δήλωση:


“Επιζητούμε το ευ αγωνίζεσθαι.

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα την ομάδα, κατέστησα σαφές ότι δεν θα δεχτούμε χτυπήματα κάτω από τη μέση.

Η ΑΕΚ είναι ο σύλλογος με τη μεγαλύτερη πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά.

Το προφίλ της ομάδας, αλλά και το δικό μου, δεν μας επιτρέπουν να ανεχτούμε στην προσπάθεια για πρωταθλητισμό τέτοιου είδους ενέργειες.

Θα προστατέψουμε τα ιδανικά μας με όλες μας τις δυνάμεις

“Λόγοι γάρ έργων σκιαί εισί”… Ο νοών νοείτω…».

 

To Top