Αθλητισμός

Καλαμάτα: Χωρίς ενέργεια και πάθος στο Αιγάλεω, ακίνδυνη με μπλοκαρισμένα τα άκρα

Μετά από δύο νίκες στην αρχή του πρωταθλήματος, η Καλαμάτα έμεινε στην ισοπαλία 1-1 με το Αιγάλεω για την τρίτη αγωνιστική της Super League 2. Η «μαύρη θύελλα» παρουσίασε μέτρια εικόνα, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, και πλέον έχει συγκατοίκους στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ένα παιχνίδι που πήγε στη δύναμη και τις μονομαχίες η Καλαμάτα δεν μπόρεσε να το φέρει στα μέτρα της και μετά από δύο νίκες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος της super league 2 ήρθε αυτό το 1-1 με το Αιγάλεω για την 3η αγωνιστική και έτσι η Μαύρη Θύελλα απέκτησε συγκατοίκους στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η αναμέτρηση στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» ήταν σφιχτή και απαιτητική, με την Καλαμάτα να μην καταφέρνει να επιβληθεί στον αντίπαλό της. Παρά το προβάδισμα που πήρε στο 31′ με τον Μορέιρα και λάθος του τερματοφύλακα, δε φρόντισε να καθαρίσει το ματς, επιτρέποντας στους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν στο 54′ με τον Καρβούνη.

Προβληματισμός για την απόδοση της Καλαμάτας

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου παρουσιάστηκε χωρίς ενέργεια και ένταση στο παιχνίδι της. Στο πρώτο ημίχρονο, αν και δεν έδειξε το καλό της πρόσωπο, διατήρησε την υπεροχή. Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος με μπλοκαρισμένα τα άκρα από τους Απόστολο Χαραλαμπίδη και Αλέξη Μαντζούνη που φάνηκε να έχουν διαβάσει καλά το παιχνίδι της, παρουσίασε πρόβλημα στη δημιουργία, ελλιπή αποτελεσματικότητα στην επίθεση και ανασταλτικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να κρατήσει το μηδέν παθητικό για τέταρτο επίσημο παιχνίδι.

Προετοιμασία για τον αγώνα με την ΑΕΚ Β’

Η Καλαμάτα θα επιστρέψει στις προπονήσεις από την Τρίτη για να προετοιμαστεί ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ Β’, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες προγραμματίζεται για την Κυριακή στις 12:00, με τηλεοπτική κάλυψη από τον ΣΚΑΪ. Ο Νίκος Αναστόπουλος θα έχει αρκετούς πονοκεφάλους, καθώς ο Μόρσεϊ αποχώρησε με διάστρεμμα, ενώ οι Αλγκαρανάζ και Μέντες έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

To Top