ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε κλίμα οδύνης πλήθος κόσμου αποχαιρέτισε τον Χρήστο Παπαδημητρίου

To τελευταίο αντίο στον 44χρονο Χρήστο-Φτωχότερη η επιχειρηματική κοινότητα από την απώλεια του Μεσσήνιου επιχειρηματία

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε σήμερα Σάββατο το πρωί στην Υπαπαντή προκειμένου να πουν το τελευταίο «αντίο» στον Χρήστο Παπαδημητρίου που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, μετά από μεγάλη μάχη τον τελευταίο χρόνο από σοβαρή ασθένεια.

IMG-0430

Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι, είπαν με πόνο το τελευταίο «αντίο» στον 44χρονο επιχειρηματία, σύζυγο και πατέρα δυο ανήλικων παιδικών.
Στην εκκλησία βρέθηκαν ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, οι Βουλευτές Μεσσηνίας Μίλτος Χρυσομάλλης, Περικλής Μαντάς κι ο Πρόεδρος της ΚΟ Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης, ο Πρόεδρος και μέλη του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, της ΟΕΒΕΣ, του Εμπορικού Συλλόγου, μέλη του επιχειρηματικού κόσμου και άνθρωποι που είχαν την τύχη και την χαρά και να γνωρίσουν αλλά και να συνεργαστούν με τον χαρισματικό Χρήστο Παπαδημητρίου

IMG-0431

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συγκλονισμένοι από την είδηση της πρόωρης απώλειας του επιχειρηματία, Χρίστου Κ. Παπαδημητρίου το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας και εγώ προσωπικά, εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας και τον αποχαιρετούμε με συγκίνηση.
Επί χρόνια επικεφαλής της ’’Παπαδημητρίου Χ.Κ. ΑΒΕΤ’’, άξιος διάδοχος του πατέρα του Κώστα, με τη δημιουργικότητα και την καινοτόμο σκέψη του, ανέδειξε την εταιρεία του σε ηγέτιδα στο κλάδο της στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.
Δραστήριος και πάντα παρών σε θέματα που αφορούσαν την ανάπτυξη της περιοχής μας, αφήνει ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στην επιχειρηματική και όχι μόνο ζωή του τόπου μας. Προσέφερε πολυεπίπεδα στη Μεσσηνία, μιας και τα προϊόντα της εταιρείας στήριξαν και στηρίζουν ευρύτερα την τοπική μας οικονομία.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του, αναγνωρίζοντας ότι η προσφορά, οι αξίες και η ξεχωριστή προσωπικότητα του δεν πρόκειται να λησμονηθούν.

Βαγγέλης Ξυγκώρος
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Μεσσηνίας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας εκφράζει τα συλλυπητήριά του για την απώλεια του Χρήστου Παπαδημητρίου

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του επιφανούς επιχειρηματία Χρήστου Παπαδημητρίου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 44 ετών. Ο Χρήστος Παπαδημητρίου υπήρξε ηγετική μορφή στην οικογενειακή επιχείρηση “Παπαδημητρίου Χ.Κ. Α.Β.Ε.Τ.”, μια από τις σημαντικότερες βιομηχανίες της Μεσσηνίας, γνωστή παγκοσμίως για την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων όπως το ελαιόλαδο και το βαλσαμικό ξίδι με την επωνυμία “Kalamata Papadimitriou”.
Η προσφορά του στην επιχειρηματική κοινότητα και στην τοπική οικονομία υπήρξε ανεκτίμητη. Ως εκπρόσωπος της τρίτης γενιάς της οικογενειακής επιχείρησης, συνέβαλε σημαντικά στη διεθνή ανάπτυξη και καινοτομία της εταιρείας, κάνοντας τα προϊόντα της Καλαμάτας γνωστά σε ολόκληρο τον κόσμο. Η αφοσίωσή του και το όραμά του ανέδειξαν την Καλαμάτα ως πόλο παραγωγής και εξαγωγής υψηλής ποιότητας τροφίμων.
Η απώλεια του Χρήστου Παπαδημητρίου αποτελεί βαρύ πλήγμα για την τοπική κοινωνία και τον εμπορικό κόσμο, καθώς αφήνει πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στη σύζυγό του Σεβαστή Σκούλικα, στα δύο παιδιά του, Κωνσταντίνο και Νικόλα, καθώς και στους οικείους του.
Με εκτίμηση,
Το Διοικητικό Συμβούλιο
Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας

Ψήφισμα
Στη μνήμη του μέλους και αθλητή του Συλλόγου μας Χρήστου Παπαδημητρίου

Το ΔΣ του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας συνήλθε εκτάκτως σήμερα 4 Οκτωβρίου 2024, μετά την ανακοίνωση της πρόωρης και άδικης απώλειας του μέλους και βετεράνου αθλητή του Συλλόγου μας Χρήστου Παπαδημητρίου, αποφασίζοντας ομόφωνα τα εξής:

1. Να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του
2. Να παραστεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία του εκλιπόντος
3. Να δημοσιευθεί το παρόν στον τύπο

Ο Χρήστος υπήρξε υπόδειγμα μαθητή, μέλους και αθλητή του Συλλόγου μας από πολύ νεαρή ηλικία.

Η απώλεια του Χρήστου αφήνει ένα μεγάλο κενό και στην οικογένεια της αντισφαίρισης στην πόλη μας. Τόσο ο ίδιος ο Χρήστος όσο και η οικογένεια του υπήρξαν διαχρονικά αρωγοί
και συμπαραστάτες στην κοινή μας προσπάθεια.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Φίλε Χρήστο, καλό ταξίδι, θα μας λείψεις.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος του ΟΑΚ Ο Γραμματέας ΟΑΚ
Γεώργιος Κ. Μακρής Παν. Ι. Σταυριανέας

To Top