Αθλητισμός

Επίσκεψη Βρούτση στις εγκαταστάσεις το ΝΟ Καλαμάτας

Η έναρξη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ελεύθερης Κατάδυσης ένα Παγκόσμιο γεγονός η αρχή μιας ιστορίας για τη χώρα και ιδιαίτερα για τη Καλαμάτα.

Η έναρξη έγινε με τη παρουσία 145 αθλητών από 44 χώρες, προσωπικοτήτων, του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση, Προέδρου Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ελεύθερης Κατάδυσης κας Άννα Αρζάνοβα, Πρόεδρου Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας Δημήτρη Γαλήνα, Δήμαρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου, Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού, εκλεγμένοι διοικητικοί φορείς, Ολυμπιονίκες, σύλλογοι και πλήθος κόσμου.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις και τα γραφεία του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας συνοδευόμενος από το Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο και τον Βουλευτή Μεσσηνίας Περικλή Μαντά. Η Γενική Γραμματέας κα. Βασιλική Ποδοχωρίτη ήταν στην υποδοχή εν απουσία του προέδρου κ. Αδαμόπουλου σε συνέδριο.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Βρούτσης ικανοποιημένος, ιδιαίτερα συγκινημένος για την συνεχή παρουσία 100 χρόνων του Ομίλου ευχήθηκε και σε άλλα 100 και υποσχέθηκε αμέριστα τη στήριξή του. Εδόθησαν αναμνηστικά μετάλλια σε όλους.

«Συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές της εκδήλωσης ιδιαίτερα στον Πρόεδρο του ΝΑΣΚ Αίολος κ. Βγενή Χάρη και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου», καταλήγει η ανακοίνωση του ΝΟΚ.

To Top